Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Περαιτέρω αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου
Περαιτέρω αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου

Περαιτέρω αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός , δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην έκρυθμη λειτουργία και στη σωστή της ομάδας, σε άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, προχωρά σε περαιτέρω αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου του Αγίου Γεωργίου Φερών, το οποίο αποτελεί στολίδι για την ευρύτερη περιοχή.

Ήδη έχουν αρχίσει οι εργασίες για τη άλλων δύο γηπέδων στο χώρο όπου στεγάζεται το προπονητικό κέντρο, τα οποία θα συμβάλουν στην ομαλότερη διεξαγωγή των προπονήσεων της ομάδας.

Ο χώρος, στον οποίο θα δημιουργηθούν τα δύο , έχει οργωθεί και σε με τον γεωπόνο, που έχει αναλάβει την επίβλεψη, θα μπει αποστραγγιστικό σύστημα και θα τοποθετηθεί νέος .

Σύντομα ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του άλλα δύο για την της ομάδας, πέρα από το υπάρχον, όπου προπονούνται οι «ερυθρόλευκοι».

Το προπονητικό κέντρο θα γίνει ακόμη πιο λειτουργικό και θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της ομάδας.

Η αποστολή του για το φιλικό με τη Ρόδο

Για τη Ρόδο αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου από τον Βόλο η αποστολή των παικτών του Ολυμπιακού, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρόδο, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 03/10 στις 18.30.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι ο:  Κιτόκο, Χάσεκ, Βούγιοβιτς, Ντουάρτε, Μπάτροβιτς, Ναά, Αμπουμπακάρι, Ονανά, Φιλίποβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Χατζηπιρπιρίδης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Χατζής, ς, Σκοπελίτης, Ξύδας, Στάμου.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο νησί το βράδυ της Κυριακής και θα επιστρέψει στον Βόλο τη Δευτέρα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση