Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Περαιτέρω αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου
Περαιτέρω αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου

Περαιτέρω αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου

 

Η ΠΑΕ , δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην έκρυθμη λειτουργία και στη σωστή προετοιμασία της ομάδας, σε άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, προχωρά σε περαιτέρω αξιοποίηση του προπονητικού κέντρου του Φερών, το οποίο αποτελεί στολίδι για την ευρύτερη περιοχή.

Ήδη έχουν αρχίσει οι εργασίες για τη δημιουργία άλλων δύο γηπέδων στο χώρο όπου στεγάζεται το προπονητικό κέντρο, τα οποία θα συμβάλουν στην ομαλότερη διεξαγωγή των προπονήσεων της ομάδας.

Ο χώρος, στον οποίο θα δημιουργηθούν τα δύο γήπεδα, έχει οργωθεί και σε συνεργασία με τον γεωπόνο, που έχει αναλάβει την επίβλεψη, θα μπει αποστραγγιστικό σύστημα και θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας.

Σύντομα ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του άλλα δύο γήπεδα για την προετοιμασία της ομάδας, πέρα από το υπάρχον, όπου προπονούνται οι «».

Το προπονητικό κέντρο θα γίνει ακόμη πιο λειτουργικό και θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της ομάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το με τη

Για τη αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου από τον Βόλο η αποστολή των παικτών του Ολυμπιακού, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρόδο, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 03/10 στις 18.30.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι ο:  Κιτόκο, Χάσεκ, Βούγιοβιτς, Ντουάρτε, Μπάτροβιτς, Ναά, Αμπουμπακάρι, Ονανά, Φιλίποβιτς, Βερνάρδος, , Χατζηπιρπιρίδης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Χατζής, Παπακώστας, , Ξύδας, Στάμου.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο νησί το βράδυ της Κυριακής και θα επιστρέψει στον Βόλο τη Δευτέρα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση