Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πέντε νέοι Ευρωπαϊκοί Κριτές του Ελληνικού Shinkyokushikai Karate
Πέντε νέοι Ευρωπαϊκοί Κριτές του Ελληνικού Shinkyokushikai Karate

Πέντε νέοι Ευρωπαϊκοί Κριτές του Ελληνικού Shinkyokushikai Karate

 

 

Σε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση, στο Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai (στον Βόλο), μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων και πιστοποιήσεων στους πέντε (5) νέους διεθνείς κριτές του Shinkyokushinkai (International Judge) Full Contact, στους επιτυχόντες στις εξετάσεις  που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2016  στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Η απονομή έγινε από τον αρχηγό-εκπρόσωπο του Ελληνικού  Shinkyokushinkai Shihan Γιώργο Κοσμίδη, διεθνή διαιτητή και τον στρατηγό ΕΑ  Ταμουρίδη Νικόλαο (επίτιμο Α’ υπαρχηγό του ΓΕΣ), παρουσία συνεργατών και Εθνικών διαιτητών του Ελληνικού Shinkyokushinkai. Oι κριτές που πέρασαν με επιτυχία και εντάχθηκαν και επίσημα στο Σώμα των διαιτητών-κριτών της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai είναι ο Shihan Γαλλιός Κωσταντίνος, o Sensei Τζίρας Αθανάσιος, ο Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος, ο Sempai Δεληγιάννης Νικόλαος και ο Sempai Πέτρου Απόστολος.

Οι νέοι διεθνείς κριτές  και εθνικοί διαιτητές του Shinkyokushinkai θα αποτελέσουν και την επίλεκτη ομάδα των διαιτητών που θα προσφέρουν τίς υπηρεσίες τους σε κάθε επίσημη διοργάνωση. Η επιτυχία τους αυτή ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, πρακτικής εκπαίδευσης  και εξάσκησης  τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα όσο και στα πολλά Σεμινάρια Διαιτησίας που έλαβαν χώρα στο Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkkyokushinkai όσο και στα Καλοκαιρινά και χειμερινά Καμπ (Summer -Winter Camp ).

Η επόμενη κορυφαία διοργάνωση θα είναι το 20ο Διεθνές Summer Camp που θα γίνει 22η  με 26η Ιουνίου στον Άγιο Ιωάννη-Παπά Νερό Πηλίου στο Ξενοδοχείο  Karaoulanis Beach.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σήμερα δικάζεται ο 35χρονος για τα #επεισόδια στο #Πανθεσσαλικό #αναβολή #αστυνομικοί… - https://t.co/YRAcUe6A70 -

  • #Βόλος: Χωρίς αντίκρυσμα απόφαση αναίρεσης του Αρεί ... #2016 #2018 #αγωγή #αδικήματα… - https://t.co/j4zFp1sg4C -

  • Καταδίκη έξι μηνών αλλοδαπού για 54 πακέτα λαθραία τσιγάρα #Αθήνα #αλλοδαπός… - https://t.co/SSJ4YSofWW -

"Αλιεύοντας" την είδηση