Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πέντε νέοι Ευρωπαϊκοί Κριτές του Ελληνικού Shinkyokushikai Karate
Πέντε νέοι Ευρωπαϊκοί Κριτές του Ελληνικού Shinkyokushikai Karate

Πέντε νέοι Ευρωπαϊκοί Κριτές του Ελληνικού Shinkyokushikai Karate

 

 

Σε μί σεμνή κι λιτή εκδήλωση, στο Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai (στον Βόλο), μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων και πιστοποιήσεων στους πέντε (5) νέους διεθνείς του Shinkyokushinkai (International Judge) Full Contact, στους επιτυχόντες στις  που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2016  στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Σόφια της ς.

Η απονομή έγινε από τον αρχηγό-εκπρόσωπο του Ελληνικού  Shinkyokushinkai Shihan Γιώργο Κοσμίδη, διεθνή διαιτητή και τον στρατηγό ΕΑ  Ταμουρίδη Νικόλαο (επίτιμο Α' υπαρχηγό του ΓΕΣ), παρουσία συνεργατών και Εθνικών διαιτητών του Ελληνικού Shinkyokushinkai. Oι που πέρασαν με επιτυχία και εντάχθηκαν και επίσημα στο Σώμα των διαιτητών-κριτών της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai είναι ο Shihan Γαλλιός Κωσταντίνος, o Sensei Τζίρας Αθανάσιος, ο Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος, ο Sempai Δεληγιάννης Νικόλαος και ο Sempai Πέτρου Απόστολος.

Οι νέοι διεθνείς κριτές  και εθνικοί διαιτητές του Shinkyokushinkai θα αποτελέσουν και την επίλεκτη ομάδα των διαιτητών που θα προσφέρουν τίς υπηρεσίες τους σε κάθε επίσημη διοργάνωση. Η επιτυχία τους αυτή ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, πρακτικής εκπαίδευσης  και εξς  τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα όσο και στα πολλά Σεμινάρια Διαιτησίας που έλα χώρα στο Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkkyokushinkai όσο και στα Καλοκαιρινά και χειμερινά Καμπ (Summer - ).

Η επόμενη κορυφαία διοργάνωση θα είναι το 20ο Διεθνές που θα γίνει 22η  με 26η Ιουνίου στον Άγιο Ιωάννη-Παπά Νερό Πηλίου στο Ξενοδοχείο  Karaoulanis Beach.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση