Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πέντε μετάλλια η σημερινή «συγκομιδή»
Πέντε μετάλλια η σημερινή «συγκομιδή»

Πέντε μετάλλια η σημερινή «συγκομιδή»

Τα 34 έχει φτάσει η ελληνική συλλογή στους Μεσογειακούς Αγώνες της . Οι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες συνέχισαν και σήμερα τις καλές εμφανίσεις και πρόσθεσαν στη «γαλανόλευκη» τροπαιοθήκη ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο .

Tον… δρόμο των μεταλλίων για την ελληνική ομάδα έδειξε σήμερα η Αθανασία Φακίδη. Η ιστιοπλόος των Λέιζερ Ράντιαλ κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα «έτρεξε» με καλή τακτική και κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση. Στα RSX, ο Βύρων ήρθε 4ος.

Κατά τη σημερινή ημέρα, ο ελληνικός στίβος αύξησε και άλλο τη συλλογή του σε διακρίσεις. Ο Κωνσταντίνος Μπανιώτης πέρασε με την πρώτη τα 2,23 στο εις ύψος και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Λίγη ώρα αργότερα, η Ελισάβετ Πεσιρίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Έτρεξε τα 100 μ. εμπ. σε 13.30. Ο χρόνος της ήταν ίδιος με της Λουμινόσα Μπολιόλι (Ιταλία) και, έτσι, οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν δύο .

Δύο κατέκτησε η ελληνική πυγμαχία. Στην τρίτη θέση του βάθρου θα ανέβει στα 64 κ. ο Αλέξης Τσανικίδης και στα 81 κ. ο Πολυνείκης Καλαμάρας.

Εντυπωσιακή ήταν η νίκη της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών απέναντι στην με 21-2. Οι διεθνείς μας θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του τουρνουά.

Η διοργάνωση συνεχίζεται και αύριο με πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών και αθλητριών σε τελικούς. Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι κωπηλάτες, η πρωταθλήτρια της ς Ελένη Κελαϊδίτη, ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110 μ. εμπ. κ.α.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση