Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παρουσίαση προπονητικού staf του Ολυμπιακού Βόλου
Παρουσίαση προπονητικού staf του Ολυμπιακού Βόλου

Παρουσίαση προπονητικού staf του Ολυμπιακού Βόλου

Ο προπονητής που επέλεξε η ομάδα τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου  για να την οδηγήσει την πρώτη της χρονιά της επανόδου της στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ο Θωμάς Γράφας.

Ο Αθηναίος τεχνικός γεννήθηκε στις 10/02/1970 και η πρώτη του ομάδα, ως προπονητής, ήταν το Αιγάλεω στη Β' Εθνική κατηγορία την περίοδο 2009-10.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην Κηφισιά (Γ' Εθνική), ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες που δούλεψε ήταν επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ ().

Συγκεκριμένα εργάστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών την περίοδο 2013-14, οδηγώντας την ομάδα της ς στα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Επόμενος σταθμός της καριέρα του ήταν ο Απόλλων ς, ακολούθησε η , ο Περικός, τα Χανιά, ενώ την χρονιά 2016-17 ανέλαβε προπονητής της ς στη Σούπερ Λιγκ (κάθισε σε 14 παιχνίδια στον πάγκο της).

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο δούλεψε στη , ενώ τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο καλωσορίζει τον Θωμά Γράφα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Γυμναστής  της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Τσιγαρίδας

Ο Παναγιώτης Τσιγαρίδας γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1992 .

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου με εξειδίκευση την προπονητική  Κατάσταση Ποδοσφαίρου.

Είναι απόφοιτος Μεταπτυχιακού προγράμματος Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Κάτοχος διπλώματος UEFA C'.

Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε ΠΑΕ Αχαρναϊκός , ΠΑΕ Άλιμος , ΠΑΕ Ιωνικός , στη Μικτή Ομάδα Νέων Πειραιά ενώ  είναι Υπεύθυνος Εργοφυσιολόγος στην Athlometrix.

Ο καλωσορίζει τον Παναγιώτη Τσιγαρίδα  στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση