Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Παρουσία Μελισανίδη – Σαββίδη ο τελικός του Κυπέλλου
Παρουσία Μελισανίδη – Σαββίδη ο τελικός του Κυπέλλου

Παρουσία Μελισανίδη – Σαββίδη ο τελικός του Κυπέλλου

Η κοινή παρουσία των Μελισσανίδη – Σαββίδη στον τελικό κυπέλλου, η μετάβαση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ καθώς και η καταλληλότητα του Πανθεσσαλικού Σταδίου που θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Σαββάτου 6/5 είναι τα τρία βασικά θέματα που απασχολούν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, στην εξέδρα των επισήμων θα βρεθούν οι Μελισσανίδης και Σαββίδης και η αστυνομία αλλά και οι διοργανωτές θα εκπονήσουν ειδικό σχέδιο, διότι αμφότεροι θα έχουν μαζί και τη συνοδεία τους, ενώ στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν πρόσωπα από το χώρο της πολιτική και όχι μόνο.

Ωστόσο η αστυνομία μέχρι να δώσει το τελικό «ΟΚ» θα περιμένει να δουλέψουν οι κάμερες εντός του σταδίου και να δοθεί άδεια καταλληλότητας του σταδίου από την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Στις δύο ΠΑΕ θα δοθούν περίπου από 8.000 εισιτήρια που θα αντιστοιχούν στα δύο «πέταλα», και θα φτάνουν μέχρι τη θύρα των επισήμων. Η νεκρή ζώνη που ζήτησε η αστυνομία θα εκτείνεται σε τρεις θύρες απέναντι από τη θύρα των επισήμων και θα αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εισιτήρια.

Η αστυνομία ζήτησε οι «οργανωμένοι οπαδοί» των δύο ομάδων να μεταβούν στο Βόλο με πούλμαν. Σύμφωνα με το σχέδιο θα προσεγγίσουν το στάδιο από διαφορετικούς δρόμους. Θα υπάρξει ένα μεγάλος έλεγχος έξω από το Βόλο. Εκεί θα ελεγχθούν για εισιτήρια και τυχόν «πολεμοφόδια» και στη συνέχεια θα περνούν προς το στάδιο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Πηλίου, ενώ αυτή της ΑΕΚ σε μέρος που είναι κοντά σε θάλασσα.

 

Πηγή: skai.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Σκύρο ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας - https://t.co/foMN4XTnA8 -

  • Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Παγωνάρης - https://t.co/IfIAkDkaAM -

  • Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος - https://t.co/QBBlP835fn -

"Αλιεύοντας" την είδηση