Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παρουσία Μελισανίδη – Σαββίδη ο τελικός του Κυπέλλου
Παρουσία Μελισανίδη – Σαββίδη ο τελικός του Κυπέλλου

Παρουσία Μελισανίδη – Σαββίδη ο τελικός του Κυπέλλου

Η κοινή προυσία των Μελισσανίδη – Σαββίδη στον τελικό , η μετάβαση των οργανωμένων οπαδών του Κ και της ΑΕΚ καθώς και η καταλληλότητα του Πανθεσσαλικού Σταδίου που θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Σαββάτου 6/5 είναι τα τρία βασικά θέματα που απασχολούν την .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, στην εξέδρα των επισήμων θα βρεθούν οι και Σαββίδης και η αλλά και οι διοργανωτές θα εκπονήσουν ειδικό σχέδιο, διότι αμφότεροι θα έχουν μαζί και τη συνοδεία τους, ενώ στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν πρόσωπα από το χώρο της πολιτική και όχι μόνο.

Ωστόσο η αστυνομία μέχρι να δώσει το τελικό «ΟΚ» θα περιμένει να δουλέψουν οι κάμερες εντός του σταδίου και να δοθεί άδεια καταλληλότητας του σταδίου από την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Στις δύο θα δοθούν περίπου από 8.000 εισιτήρια που θα αντιστοιχούν στα δύο «πέταλα», και θα φτάνουν μέχρι τη θύρα των επισήμων. Η νεκρή ζώνη που ζήτησε η αστυνομία θα εκτείνεται σε τρεις θύρες απέναντι από τη θύρα των επισήμων και θα αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εισιτήρια.

Η αστυνομία ζήτησε οι «οργανωμένοι οπαδοί» των δύο ομάδων να μεταβούν στο Βόλο με πούλμαν. Σύμφωνα με το σχέδιο θα προσεγγίσουν το στάδιο από διαφορετικούς δρόμους. Θα υπάρξει ένα μεγάλος έλεγχος έξω από το Βόλο. Εκεί θα ελεγχθούν για εισιτήρια και τυχόν «πολεμοφόδια» και στη συνέχεια θα περνούν προς το στάδιο.

Η του Κ θα καταλύσει σε του Πηλίου, ενώ αυτή της ΑΕΚ σε μέρος που είναι κοντά σε θάλασσα.

 

Πηγή: skai.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση