Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παρεμβάσεις στο Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου
Παρεμβάσεις στο Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου

Παρεμβάσεις στο Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου

Παρεμβάσεις στον λέβητα και στα παρεμφερή συστήματα θέρμανσης της πισίνας του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ  υλοποιεί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ και αναμένεται σε τρείς-τέσσερις ημέρες οι βλάβες να αποκατασταθούν και η πισίνα να  ξαναλειτουργεί θερμαινόμενη.

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ . Βλιώρας, σημειώνοντας ότι  άλλαξαν τα φίλτρα,  αντικαταστάθηκαν   οι μεταλλικές σωληνώσεις με πλαστικές και για πρώτη φορά  τοποθετήθηκαν βάνες στη  βάση του κολυμβητηρίου ούτως ώστε όταν προκαλείται κάποια βλάβη αυτές να κλείνουν  κι έτσι να μειώνεται το κόστος και οι βλάβες να αποκαθίστανται πιο σύντομα.

Ο κ. Βλιώρας είπε ακόμη πως τα δύο Κολυμβητήρια της πόλης  είναι σε  εξαιρετική  κατάσταση σε σχέση  με όλης της Ελλάδας  και πρόσθεσε ότι   τη Δευτέρα  βρέθηκε στο Βόλο κλιμάκιο της ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην πόλη.

Επιπλέον ανέφερε πως είναι σε φάση διερεύνησης η πρόταση του Ολυμπιακού  να διεξάγει το Final 6  Champion League  πόλο στο Βόλο  αποδίδοντας το των 150.000 ευρώ στη FINA  .

α σημειωθεί τέλος ότι στα Κολυμβητήρια του και της έας Ιωνίας αθλούνται περί τα 1.800 άτομα.

"Αλιεύοντας" την είδηση