Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παρεμβάσεις στο Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου
Παρεμβάσεις στο Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου

Παρεμβάσεις στο Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου

Παρεμβάσεις στον λέβητα και στα παρεμφερή συστήματα θέρμανσης της πισίνας του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ  Βόλου υλοποιεί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αναμένεται σε τρείς-τέσσερις ημέρες οι βλάβες να αποκατασταθούν και η πισίνα να  ξαναλειτουργεί θερμαινόμενη.

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλιώρας, σημειώνοντας ότι  άλλαξαν τα φίλτρα,  αντικαταστάθηκαν   οι μεταλλικές σωληνώσεις με πλαστικές και για πρώτη φορά  τοποθετήθηκαν βάνες στη  βάση του κολυμβητηρίου ούτως ώστε όταν προκαλείται κάποια αυτές να κλείνουν  κι έτσι να μειώνεται το κόστος και οι βλάβες να αποκαθίστανται πιο σύντομα.

Ο κ. Βλιώρας είπε ακόμη πως τα δύο Κολυμβητήρια της πόλης  είναι σε  εξαιρετική  κατάσταση σε σχέση  με όλης της Ελλάδας  και πρόσθεσε ότι   τη Δευτέρα  βρέθηκε στο Βόλο κλιμάκιο της ΚΟΕ ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος νέων γυναικών που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην πόλη.

Επιπλέον ανέφερε πως είναι σε φάση διερεύνησης η πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς  να διεξάγει το Final 6  Champion League   στο Βόλο  αποδίδοντας το των 150.000 ευρώ στη FINA  .

Να σημειωθεί τέλος ότι στα Κολυμβητήρια του Βόλου και της Νέας Ιωνίας αθλούνται περί τα 1.800 άτομα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση