Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παρελθόν προπονητής και παίκτες από το πόλο της Νίκης
Παρελθόν προπονητής και παίκτες από το πόλο της Νίκης

Παρελθόν προπονητής και παίκτες από το πόλο της Νίκης

Μετά από τη παραίτηση του προπονητή Δ. Μπλάνα των αγωνιστικών τμημάτων πόλο της Νίκης  παρουσιάζεται τάση φυγής από αθλητές του τμήματος διαφόρων ηλικιών.

Στο πλαίσιο αποφάσεων για το εν λόγω τμήμα το Δ.Σ. του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στις 3/9/2018 αποφάσισε σε όσους επιθυμούν να αποχωρήσουν από το τμήμα και από το Σύλλογο της Νίκης Βόλου, μέχρι τη Παρασκευή 7/9/2018 να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία του συλλόγου.

Το τμήμα θα συνεχίσει τη λειτουργία του με τα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφωθούν.

Καλούνται οι γονείς των αθλητών που παραμείνουν στη δύναμη του Συλλόγου και να μετάσχουν σε συνάντηση την Τετάρτη 12/9/2018 και 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στα γραφεία του συλλόγου.

Εγγραφές για το τμήμα υδατοσφαίρισης από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 4 μ.μ.  – 8 μ.μ. στη Γραμματεία του τμήματος στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία. Πληροφορίες   Βάσια.

Η Νίκη Βόλου, ως Σύλλογος, σε λίγα χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Ήταν, είναι και θα είναι ο κορυφαίος σύλλογος της Μαγνησίας και ένας από τους παλαιότερους και ιστορικότερους της Ελλάδος. Κανένας αθλητής δεν ανήκει σε κανένα προπονητή, κανένα τμήμα δεν ανήκει σε κανένα παράγοντα.

«Όλοι είμαστε οφειλέτες της Νίκης Βόλου».

Γραμματεία συλλόγου Έλενα:

Ώρες Λειτ : Από Δευ-Παρ 9-3

Τηλ : 2421085221

e-mail : gsnikivolou@gmail.com

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

"Αλιεύοντας" την είδηση