Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Παρελθόν ο Βόκολος, στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου ο Σολάκης
Παρελθόν ο Βόκολος, στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου ο Σολάκης

Παρελθόν ο Βόκολος, στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου ο Σολάκης

Η ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα στον ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου.

Εξαρχής η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πως εφόσον υπάρξει πρόταση από ομάδα της Super League στον Λεωνίδα Βόκολο o δεν θα στεκόταν εμπόδιο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος με τον οποίο ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στενούς συναισθηματικούς δεσμούς καθώς υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος και ο συνεργάτης του Νίκος Ίσσαρης βρέθηκαν σήμερα στο όπου και χαιρέτισαν τους παίκτες, τους ευχαρίστησαν για την συνεργασία ενώ ο κ. Βόκολος ζήτησε από εκείνους να συνεχίσουν με πίστη, δύναμη και αφοσίωση την προσπάθεια που κάνουν έως και το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος σε δήλωση για την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Μαυρονάσιο, την διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να καθίσω στον πάγκο – έστω και για μικρό χρονικό διάστημα – του ιστορικού αυτού συλλόγου. Η συνεργασία μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν άψογη και άκρως επαγγελματική.

Ευχαριστώ επίσης τον συνεργάτη μου Νίκο Ίσσαρη αλλά και τον Ηλία Σολάκη, τους παίκτες μου, όλους τους συνεργάτες και τον κόσμο για την και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπο μου καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας μου στον .

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες προέκυψαν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές τις οποίες και δεν μπορώ να αγνοήσω.

Ευχαριστώ και πάλι τον , εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ελπίζω στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνει ο Ηλίας Σολάκης,  ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως πρώτος πλέον της ομάδας,  ζητώντας από τους παίκτες με ομαδικότητα και αποφασιστικότητα να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του Ηλία Σολάκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση