Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παρελθόν ο Πόζογλου, παρών ο Βασιλούδης στον Ολυμπιακό Βόλου
Παρελθόν ο Πόζογλου, παρών ο Βασιλούδης στον Ολυμπιακό Βόλου

Παρελθόν ο Πόζογλου, παρών ο Βασιλούδης στον Ολυμπιακό Βόλου

Η Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Πόζογλου και τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια.

Ο Στέλιος Πόζογλου δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τον κόσμο της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για τη στήριξη αυτό το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα για την ομάδα.

Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερη την της ομάδας τόσο για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας όσο και για το γεγονός ότι αφουγκράστηκε τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι με αναγκάζουν να φύγω από την ομάδα και να μεταβώ όσο πιο κοντά γίνεται στην ιδιαίτερη μου, τη .

Η συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου ήταν τίμια και ακέραιη καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα”.

Έναρξη συνεργασίας  με τον Στάθη Βασιλούδη

Η Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Βασιλούδη.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στην , στις 23 Φεβρουαρίου 1996 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Κρήνης Θεσσαλονίκης κι έπειτα μετείχε στα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ακολούθως έγινε επαγγελματίας στον Παναιτωλικό, στο ρόστερ του οποίου μετείχε για τέσσερα χρόνια μετρώντας 40 συμμετοχές στην και το Ελλάδας. Από τον Παναιτωλικό πήγε στην όπου και έπαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση