Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Θωμάς Γράφας
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής των ερυθρολεύκων Θωμάς Γράφας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον  Θωμά Γράφα από την θέση του προπονητή και αναφέρει: ” Τον ευχαριστούμε για την εντιμότητα και την αφοσίωση που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια”.

Τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα των ερυθρολεύκων και η εν γένει όχι θετική παρουσία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα προκάλεσαν την  αγανάκτηση των φιλάθλων και τη δυσαρέσκεια της διοίκησης που επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και θα προχωρήσει στην  πρόσληψη νέου προπονητή εγνωσμένης αξίας που θα οδηγήσει θετικά την ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα  της FOOTBALL LEAGUE.

 

 Συνάντηση ΔΣ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ  ΑΣ Ολυμπιακός ΒΟΛΟΥ 1937

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στα νέα γραφεία του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που βρίσκονται στην οδό Λαχανά 38 και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των διαδικασιών σύστασης της νέας ΠΑΕ και της έναρξης του πρωταθλήματος της FOOTBALL  LEAGUE συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη με  την Διοίκηση και το τεχνικό διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας που φέρει το όνομα ,το σήμα, τα χρώματα και την ιστορία του ένδοξου Συλλόγου.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα που επικρατεί στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ που αναπόσπαστο κομμάτι του είναι και η Ποδοσφαιρική Ομάδα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις Ερασιτέχνη και Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας και επιβεβαιώθηκε  το οικογενειακό πνεύμα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη τονίστηκε για ακόμη μία φορά ότι θα είναι στο πλευρό της διοίκησης της ΠΑΕ  στον αγώνα που κάνει για την ανάδειξη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ σε μία υγιή και ανταγωνιστική ποδοσφαιρική εταιρεία που θα έχει  πρωταγωνιστική αγωνιστική παρουσία  στις Επαγγελματικές Κατηγορίες και από την πλευρά της ΠΑΕ δόθηκε η διαβεβαίωση για την στήριξη του Ερασιτέχνη με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλεί τα όλα τα μέλη του, τους φίλους και τους χιλιάδες οπαδούς του Συλλόγου να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους και με κάθε δυνατό τρόπο το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται στην FOOTBALL LEAGUE.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση