Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παρελθόν από τη Νίκη οι Λ. Μπίλης και κ. Κοκκινάκης
Παρελθόν από τη Νίκη οι Λ. Μπίλης και κ. Κοκκινάκης

Παρελθόν από τη Νίκη οι Λ. Μπίλης και κ. Κοκκινάκης

Πρελθόν ποτελεί από το “τιμόνι” των κυανολεύκων ο της ομάδας Λεωνίδας Μπίλης, με απόφαση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος Τζήμα Αθανάσιου. Αντικαταστάτης του κ. Μπίλη θα είναι ο Στέφανος Ξηρόφωτος.

Επίσης ανακοινώθηκε και η λήξη της συνς με τον γενικό αρχηγό και υπεύθυνο Ακαδημιών Κυριάκο Κοκκινάκη.

Η Νίκη ευχαριστεί τους κ.κ. Μπίλη και Κοκκινάκη για τις τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία.

Παραίτηση μελών της Δ.Ε.

Μετά την διακοπή συνς με τους κ.κ. Μπίλη και Κοκκινάκη ήρθε και η αποχώρηση από την διοικούσα τεσσάρων μελών και συγκεριμένα: , Κυριάκος Κοκκινάκης, Αχιλλέας Τζαλάκας και Μιχάλης Χατζηδημητρίου.

Οι τέσσερις προχωρησαν σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: “Με γνώμονα την μας για την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και διαισθανόμενοι την κρισιμότητα των γεγονότων, αποχωρούμε από την Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαίρου, ελπίζοντας ότι αυτή η πράξη μας θα είναι προς το συμφέρον της ΝΙΚΗΣ, έτσι όπως το εννοεί ο κος Τζήμας.

Η επιθυμία μας για ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα της καρδιάς και της ψυχής μας είναι αδιαπραγμάτευτη και προς αυτή την κατεύθυνση θα παλέψουμε”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση