Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Παρελθόν από τη Νίκη οι Λ. Μπίλης και κ. Κοκκινάκης
Παρελθόν από τη Νίκη οι Λ. Μπίλης και κ. Κοκκινάκης

Παρελθόν από τη Νίκη οι Λ. Μπίλης και κ. Κοκκινάκης

Παρελθόν αποτελεί από το “τιμόνι” των κυανολεύκων ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας , με απόφαση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος Τζήμα Αθανάσιου. Αντικαταστάτης του κ. Μπίλη θα είναι ο Στέφανος Ξηρόφωτος.

Επίσης ανακοινώθηκε και η λήξη της συνεργασίας με τον γενικό αρχηγό και υπεύθυνο Ακαδημιών Κυριάκο Κοκκινάκη.

Η ευχαριστεί τους κ.κ. Μπίλη και Κοκκινάκη για τις τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε οικογενειακή και επαγγελματική .

Παραίτηση μελών της Δ.Ε.

Μετά την διακοπή συνεργασίας με τους κ.κ. Μπίλη και Κοκκινάκη ήρθε και η αποχώρηση από την τεσσάρων μελών και συγκεριμένα: Φωτεινή Κοκκινάκη, Κυριάκος Κοκκινάκης, Αχιλλέας Τζαλάκας και Μιχάλης Χατζηδημητρίου.

Οι τέσσερις προχωρησαν σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: “Με γνώμονα την αγάπη μας για την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και διαισθανόμενοι την κρισιμότητα των γεγονότων, αποχωρούμε από την του ποδοσφαίρου, ελπίζοντας ότι αυτή η πράξη μας θα είναι προς το συμφέρον της ΝΙΚΗΣ, έτσι όπως το εννοεί ο κος Τζήμας.

Η επιθυμία μας για ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα της καρδιάς και της ψυχής μας είναι αδιαπραγμάτευτη και προς αυτή την κατεύθυνση θα παλέψουμε”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παπανάτσιου: «Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα "καίνε" την αγροτική παραγωγή » - https://t.co/F39w94GiDZ… -

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

"Αλιεύοντας" την είδηση