Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παράταση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
Παράταση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Παράταση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Παράταση 15 ημερών στην διαδικασία ς μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε να δώσει η Βόλου 1937. Η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η 1η Φεβρουαρίου και αποφασίστηκε να δοθεί έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 το προηγούμενο χρονικό διάστημα αποφάσισε να προχωρήσει σε μετοχικού κεφαλαίου το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και συνεχίζεται ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα ς (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας οεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Λύση συνς με Καρακώστα 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνς της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρακώστα και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Σε δήλωση του ο Χρήστος Καρακώστας τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό Βόλου, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα και την συνέχεια στο γιατί πραγματικά είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ επαγγελματικά και της αξίζουν τα καλύτερα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση