Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος
Παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος

Παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος

Την παραίτησή του από την τεχνική υπέβαλε μετά τον ισόπαλο αγώνα με τα ο την οποία   η διοίκηση της έκανε δεκτή.

Σε δήλωσή του, για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ,  ο    σημείωσε πως: «Είναι τιμή για εμένα που για ακόμα μία φορά κάθισα στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Όταν παρέλαβα την ομάδα ήταν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ουσιαστικά ήταν στις τελευταίες θέσεις και έπρεπε πάση θυσία να σωθεί.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο έχει σωθεί αλλά βρίσκεται συνεχώς κοντά βαθμολογικά στην πρώτη τετράδα. Από την αρχή ο στόχος ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο και νομίζω πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δούλεψα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Φεύγω αφήνοντας την ομάδα σε μια θέση στην οποία σίγουρα δεν κινδυνεύει, ωστόσο νομίζω πως πλέον οι στόχοι έχουν αλλάξει και γι' αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνερ μου, τους παίκτες και κυρίως σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που πραγματικά τον έχω μέσα στην καρδιά μου και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για εκεί. Στο επανιδείν!» 

Η Βόλου ευχαριστεί τον Σούλη Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα. Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα  σε μια δύσκολη στιγμή, βοηθώντας τον Ολυμπιακό Βόλου να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Η πόρτα της ομάδας  θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

"Αλιεύοντας" την είδηση