Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παραίτηση υπέβαλε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γ. Βλιώρας
Παραίτηση υπέβαλε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γ. Βλιώρας

Παραίτηση υπέβαλε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γ. Βλιώρας

Πρίτηση υπέβαλε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης του   Γ. Βλις .

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει τα ακόλουθα σχετικά με την δημοσιο της παραίτησής του: “Η των εθνικών κατηγοριών Καλαθοσφαίρισης από την ΕΟΚ βρήκε την ομάδα μας στην Β' κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς πόρους σε σχέση με αυτές που είχαν προγραμματιστεί για την συμμετοχή της στην Γ' .

Δεδομένων των παραπάνω συνθηκών η πορεία της ομάδας μας στην Β' Κατηγορία είναι πολύ καλή σε σχέση με τον στόχο της παραμονής που είχε τεθεί εξ' αρχής και που είναι πλέον εφικτός μετά  το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα .

Αυτό οφείλεται στην συγκινητική προσπάθεια των παικτών, στην συμβολή και καθ του προπονητή μας Γιώργου Βλι, στον φίλαθλο κόσμο που συμπαραστέκεται και στην υπεύθυνη λειτουργία του τμήματος από την Διοικούσα Επιτροπή που έχει την αμέριστη ηθική και οικονομική συμπαράσταση της Διοίκησης του Συλλόγου.

Ως Ερασιτεχνικό Σωματείο, με καταστατικό σκοπό την διαπαιδαγώγηση των νέων και την διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, με οδηγό τον Αθλητισμό, την μείζονα προσπάθεια και τα αθλητικά ιδεώδη ποτέ δεν επικροτήσαμε, ούτε υιοθετήσαμε αλλά ούτε και υιοθετούμε τα υβριστικά συνθήματα από όπου και αν προέρχονται και σε όποιον και αν απευθύνονται. Ιδιαίτερα όταν αυτά θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή αγώνων των ομάδων μας, αποπροσανατολίζουν τους παίκτες και καταληκτικά μόνο ζημιά μπορούν να προξενήσουν στον Σύλλογο.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έχοντας την ευθύνη λειτουργίας οκτώ τμημάτων που αποτελούν μία αθλητική κυψέλη για την άθληση της νεολαίας της πόλης μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις Αθλητικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου όπου ανήκουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχοντας πετύχει σε συνεργασία μαζί τους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 μετά την ξεκάθαρη τοποθέτησή του απέναντι στους λόγους που οδήγησαν τον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα στην δήλωση παραίτησής του, εκφράζει την στήριξή του στο πρόσωπό του και μη αποδεχόμενη την παραίτησή του τον καλεί να συνεχίσει το έργο του, αναθεωρώντας την απόφασή του, καλώντας παράλληλα όλους τους συντελεστές ομαλής διεξαγωγής των αγώνων να επιδεικνύουν την συμπεριφορά που αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση