Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παραχωρείται το ΕΑΚ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αν το εκμισθώσει
Παραχωρείται το ΕΑΚ  στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό  αν το εκμισθώσει

Παραχωρείται το ΕΑΚ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αν το εκμισθώσει

Παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, το γήπεδο (ΕΑΚ – Τάκης Συνετόπουλος), εφόσον αιτηθεί να το εκμισθώσει, τονίζει ο ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ .

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημίνεαι: ” Αναφορικά με τις αφελείς, έως κουτοπόνηρες, προσπάθειες που συνεχίζουν να εκδηλώνονται από ορισμένους, με στόχο να διαταράξουν τις του Δήμου με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου έχοντας ως επίκεντρο τη χρήση του ΕΑΚ ξεκαθαρίζουμε κατηγορηματικά ότι:

-Το γήπεδο (ΕΑΚ – Τάκης Συνετόπουλος) βεβαίως και παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, εφόσον αιτηθεί να το εκμισθώσει.

-Το πλαίσιο της εκμίσθωσης αυτής ορίζεται με βάση τα ισχύοντα σε κάθε άλλη μίσθωση, όπου ο μισθωτής αναλαμβάνει να εκδώσει επ' ονόματί του όλες τις αναγκαίες και άδειες (, υδροδότηση, τηλεφωνική σύνδεση κλπ).

Και σε αυτή την περίπτωση θα ισχύσει το ίδιο ακριβώς καθεστώς που υπήρχε τα τελευταία χρόνια στην εκμίσθωση του ΕΑΚ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι η νέα σύμβαση είναι αντιγραφή με όλες τις προηγούμενες που υπέγραφε ο Δήμος Βόλου με την εκάστοτε διοίκηση του Ολυμπιακό Βόλου. Η μόνη διαφορά είναι ότι όλες οι προηγούμενες συμβάσεις είχαν οικονομικό τίμημα κάποιες χιλιάδες ευρώ, ενώ η σημερινή μόλις 700 ευρώ.

Τέλος είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος κι οι του θα συνδράμουν σε κάθε αίτημα για βοήθεια στις σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για άδειες και .

Κάθε άλλος ισχυρισμός είναι εκ του πονηρού και μόνο σε φίλαθλα κίνητρα και στην για την ομάδα δεν οφείλεται.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση