Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παραχωρείται το ΕΑΚ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αν το εκμισθώσει
Παραχωρείται το ΕΑΚ  στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό  αν το εκμισθώσει

Παραχωρείται το ΕΑΚ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αν το εκμισθώσει

Πρχωρείται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, το γήπεδο (ΕΑΚ – Τάκης Συνετόπουλος), εφόσον αιτηθεί να το εκμισθώσει, τονίζει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημίνεαι: ” Αναφορικά με τις αφελείς, έως κουτοπόνηρες, προσπάθειες που συνεχίζουν να εκδηλώνονται από ορισμέ, με στόχο να διαταράξουν τις σχέσεις του Δήμου Βόλου με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου έχοντας ως επίκεντρο τη χρήση του ΕΑΚ ξεκαθαρίζουμε κατηγορηματικά ότι:

-Το γήπεδο (ΕΑΚ – Τάκης Συνετόπουλος) βεβαίως και παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, εφόσον αιτηθεί να το εκμισθώσει.

-Το πλαίσιο της εκμίσθωσης αυτής ορίζεται με βάση τα ισχύοντα σε κάθε άλλη μίσθωση, όπου ο μισθωτής αναλαμβάνει να εκδώσει επ' ονόματί του όλες τις αναγκαίες συμβάσεις και (ηλεκτροδότηση, , τηλεφωνική σύνδεση κλπ).

Και σε αυτή την περίπτωση θα ισχύσει το ίδιο ακριβώς καθεστώς που υπήρχε τα τελευταία χρόνια στην εκμίσθωση του ΕΑΚ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι η νέα είναι αντιγραφή με όλες τις προηγούμενες συμβάσεις που υπέγραφε ο Δήμος Βόλου με την εκάστοτε διοίκηση του Ολυμπιακό Βόλου. Η μόνη διαφορά είναι ότι όλες οι προηγούμενες συμβάσεις είχαν οικονομικό τίμημα κάποιες χιλιάδες , ενώ η σημερινή μόλις 700 .

Τέλος είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος κι οι υπηρεσίες του θα συνδράμουν σε κάθε αίτημα για βοήθεια στις σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για και συνδέσεις.

Κάθε άλλος ισχυρισμός είναι εκ του πονηρού και μόνο σε φίλαθλα κίνητρα και στην για την ομάδα δεν οφείλεται.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση