Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός περιμένουν να μάθουν την τύχη των εφέσεών τους
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός περιμένουν να μάθουν την τύχη των εφέσεών τους

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός περιμένουν να μάθουν την τύχη των εφέσεών τους

Οι προβολείς του… δικστικού ρεπορτάζ είνι στραμμένοι στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, όπου σήμερα θα εκδικαστούν δύο άκρως ενδιαφέρουσες υποθέσεις.

Η πρώτη αφορά την που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου οργάνου της Σούπερ Λίγκας, με την οποία του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για επεισοδιακή συμπεριφορά οπαδών του μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στους «ερυθρόλευκους» έχει επιβληθεί και κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές, την οποία ωστόσο έχουν εκτίσει στα ματς με τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή πριν κριθεί η τύχη της έφεσής τους!

Η πρώτη υπόθεση θα εκδικαστεί στις 4 το απόγευμα, ενώ δύο ώρες μετά θα ανοίξει ο φάκελος της έφεσης του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν άρχισε στο γήπεδο της Τούμπας. Με βάση την απόφαση του αρμόδιου οργάνου της Σούπερ Λίγκας, ο αγώνας κατακυρώθηκε στους «Πειραιώτες» με 3-0, αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και επιβλήθηκε κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές. Εφόσον παραμείνει, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υποχρεωθεί να παίξει χωρίς τους οπαδούς της στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το αποτέλεσμα του οποίου θα επηρεάσει σημαντικά την κούρσα του τίτλου.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού βρίσκονται σε εγρήγορση. Χθες συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της διοργανώτριας αρχής. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, οπαδοί και εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών τμημάτων του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, φίλοι του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν παρεμβάσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία στη Βέροια, στην Κοζάνη, στην Εδεσσα, αλλά και στην .

Περίπου 30 έως 35 φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν για δέκα λεπτά στην οδό Κουμουνδούρου έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και με συνθήματα εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τη δικαστική εξέλιξη για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο δεν διεξήχθη. Παρέμβαση φίλων του «Δικεφάλου» έγινε και στα ελληνικά προξενεία του Ντίσελντορφ και της Φρανκφούρτης, όπου αναρτήθηκαν πανό στα οποία αναγραφόταν η φράση: «Καμία ειρήνη, χωρίς ».

Από την πλευρά της, η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ. «Για να μην επιτρέψουμε στην υπόθεση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός να κάνουν το άσπρο… μαύρο για να ικανοποιήσουν τους φίλους της ς, αυτούς που απαίτησαν να παιχτεί στο δικαστήριο το περσινό ΠΑΟ – ΠΑΟΚ και τώρα έχουν πάθει και δεν θέλουν να πληρώσουν αυτό που οφείλουν, λόγω του αδικήματος που διέπραξαν στην Τούμπα τραυματίζοντας τον προπονητή μας», τονίστηκε στην ανακοίνωση.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση