Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » “Πάνοπλος” ο Ολυμπιακός ενόψει Ηρακλή
“Πάνοπλος” ο Ολυμπιακός ενόψει Ηρακλή

“Πάνοπλος” ο Ολυμπιακός ενόψει Ηρακλή

Το απόγευμα της Δευτέρας (18:00) οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον ηραιό, προκειμένου να μπουν ξανά στο κόλπο της ανόδου – Μοναδικός απών ο Μαρτίνεθ

Τα ρέστα τους παίζουν οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλο στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου τη Δευτέρα, με αντίπαλο τον πρώτο στη βαθμολογία Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός με την ισοπαλία του στη , κόντρα στον Απόλλωνα, έχασε έδαφος στην κούρσα για τις δύο πρώτες θέσεις και θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Παπαδόπουλου, μία νίκη που θα μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή στο -6.

Οι Βολιώτες θα παραταχθούν πλήρεις, καθώς ο Ρόκας προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα, ενώ ο Μπεριάν θα επιστρέψει κανονικά στη βάση του, στον Βόλο, μετά τους αγώνες που έδωσε με το εθνόσημο της πατρίδας του. Μοναδικός απών θα είναι ο Ισπανός Μαρτίνεθ.

Χωρίς Ρομάνο και οπαδούς ο στο Βόλο

Ως ματς – κλειδί βλέπουν το ματς της Δευτέρας, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του ηραιού, καθώς με νίκη ο , με τα υφιστάμενα φτάνουν μία ανάσα από την εξασφάλιση των δύο πρώτων θέσεων και την άνοδο. Παρ' όλα αυτά, θα παλέψει για το διπλό, χωρίς την παρουσία του τιέγκο Ρομάνο.

Ο αργεντίνος χαφ, που είναι βασικός κι αναντικατάστατος σε όλη τη σεζόν για τους κυανόλευκους, δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο ματς του Κυπέλλου με την και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς του Βόλου. Έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα πρέπει να αποφασίσει μέσα σε λίγες ημέρες, ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αργεντίνου στο δημιουργικό κομμάτι του Ηρακλή.

Παράλληλα, όπως αναμενόταν, η αστυνομική διεύθυνση , απαγόρευσε τη μετακίνηση φιλάθλων της Αυτόνομης Θύρας 10 στο ΕΑΚ. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε 500 από τα 2.000 εισιτήρια που θα εκδώσει ο Ολυμπιακός Βόλου,αλλά με δεδομένη την κατάσταση του γηπέδου ,κάτι τέτοιο κρίθηκε απαγορευτικό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση