Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πανηγυρική «πρώτη» για τη Νίκη
Πανηγυρική «πρώτη» για τη Νίκη

Πανηγυρική «πρώτη» για τη Νίκη

Στο Π. Μγουλάς, η πργματοποίησε την πρώτη της για τη σεζόν 2016/17 με την παρουσία 1200 οπαδών στο πλευρό της.

Μέσα σε ενθουσιώδη , οι παίχτες της ομάδας πήραν την κατάλληλη τόνωση εν όψει της δύσκολης προετοιμασίας και της ερχόμενης περιόδου. «Πρωτάθλημα και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές» οι εξαγγελίες του κ.Τζήμα.

Αρχικά, έγινε η του τεχνικού επιτελείου και των παιχτών της ομάδας από τον Γιώργο Μαστρογιάννη.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι του προέδρου της ΕΠΣΘ κ. Λασκαράκη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ς κ. Φατσή, του προέδρου της διοικούσας ς κ. Τζήμα και του προπονητή της ομάδας κ. Μπίλη.

Τέλος, μετά και την τέλεση του αγιασμού της ομάδας, ο κόσμος της Νίκης είπε την «τελευταία» κουβέντα αποθεώνοντας για άλλη μια φορά την ομάδα.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα αποτελείται από τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη, το βοηθό του Δημήτρη Μπράτσο, το γυμναστή της ομάδας Νίκο Αθανασιάδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Κοντοβά.

Το ρόστερ θα απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Ν. Τζήμας, Ν. Γρηγοριάδης, Β. Ράπτης

Αμυντικοί: Ν. Παπαγεωργίου, Β. Δημουλάς, Δ. Δημολιός, Μιχάλης Τσιαμπαλής-Σουάρες,
Ν. Παπαδήμας, Β. Κόκκας, Γ. Ναουμίδης, Ν. Σφουνδυλιάς

Μέσοι: Χ. Πετράκος, Γ. Παρασκευαΐδης, Στ. Αλεξανδρής, Φρ. Τορεζάνι, Αλ. Τσιανάκας, Κ. Τσιουρέλης , Κλ. Κόλα, Γ. Σκαθαρούδης , Άγγ. Ματθαίου, Φ. Μαλακασιώτης ,Στ. Βουρδάκης

Επιθετικοί: Κορέτα , Β. Δαδάκος.

Απών ήταν ο Κυπτίου λόγο θεμάτων που έχουν προκύψει στις σχέσεις του με την ομάδα και δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα λυθούν.

Aνδρέας Βαρδαλής

"Αλιεύοντας" την είδηση