Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας και Συνάντηση Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών
Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας και Συνάντηση Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών

Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας και Συνάντηση Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών

Πνελλήνιοι γώνες τοξοβολίας και 6η Συνάντηση Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών – Τερψιχόρεια 2019, είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Μαγνησία το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2019, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Απριλίου, ο Σκοπευτικός Σύλλογος σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΔΠΑΠ-ΔΗΕ και τον Σύλλογο ΑΣ ΑΜΕΑ , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, πραγματοποιεί αγώνες τοξοβολίας ανοικτού γηπέδου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο «Καζανάκι» πρώην γήπεδο «Μακρυνίτσης», με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, ηλικίας από 10 ετών και άνω, σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες.

Την Κυριακή 7 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Διδασκαλίας Παραδοσιακών Χορών Βόλου «Τερψιχόρη» και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποιείται η παιδική – εφηβική «Τερψιχόρεια 2019».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα, στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας και θα περιλαμβάνει χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σε δηλώσεις της η ανέφερε: «Δύο σημαντικές εκδηλώσεις, η πρώτη αθλητικού περιεχομένου πανελλήνιας εμβέλειας, που είναι οι αγώνες τοξοβολίας, όλων των ηλικιών και των κατηγοριών και η δεύτερη πολιτιστικού περιεχομένου μα χορούς από όλη την Ελλάδα, στηρίζουμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Βόλου. Καλούμε όλες και όλους να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που η κάθε μία ξεχωριστά έχει το δικό της ενδιαφέρον».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση