Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΠΟΡ / Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας και Συνάντηση Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών
Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας και Συνάντηση Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών

Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας και Συνάντηση Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών

Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας και 6η Συνάντηση Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών – Τερψιχόρεια 2019, είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Μαγνησία το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2019, με τη στήριξη της .

Συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Απριλίου, ο Σκοπευτικός σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και τον Σύλλογο ΑΣ ΑΜΕΑ Αργοναυτών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, πραγματοποιεί αγώνες τοξοβολίας ανοικτού γηπέδου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο «» πρώην γήπεδο «Μακρυνίτσης», με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, ηλικίας από 10 ετών και άνω, σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες.

Την 7 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Διδασκαλίας Παραδοσιακών Χορών «Τερψιχόρη» και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποιείται η παιδική – εφηβική συνάντηση «Τερψιχόρεια 2019».

Η θα λάβει χώρα την 7 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα, στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας και θα περιλαμβάνει χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων ανέφερε: «Δύο σημαντικές εκδηλώσεις, η πρώτη αθλητικού περιεχομένου πανελλήνιας εμβέλειας, που είναι οι αγώνες τοξοβολίας, όλων των ηλικιών και των κατηγοριών και η δεύτερη πολιτιστικού περιεχομένου μα χορούς από όλη την Ελλάδα, στηρίζουμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Βόλου. Καλούμε όλες και όλους να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που η κάθε μία ξεχωριστά έχει το δικό της ενδιαφέρον».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή ομάδα γονέων από το «Πρόταση Ζωής» - ΟΚΑΝΑ #ομάδαγονέων - https://t.co/aI7EpnANx2 -

  • Ασφαλή πρόσβαση στην Μ. Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/CP7LgdXr2z… -

  • Nέα πεζοδρόμια από Σκιάθο μέχρι Κουκουναριές κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/uJfkC7WUBm… -

"Αλιεύοντας" την είδηση