Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών στη Λάρισα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών στη Λάρισα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών στη Λάρισα

Στη διοργανώνεται το τριήμερο 26, 27 & 28 Μαΐου το και αναμένεται να συγκεντρώσει το  ενδιαφέρον των φίλων του απ' όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, αναμένονται στη Λάρισα περίπου 300 παλαίμαχοι αθλητές.

Οι αγώνες θα γίνουν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, +35, +40, και +50 και ήδη 19 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή, μέχρι τώρα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που συνδιοργανώνεται από τον σύλλογο Βετεράνων Καλοθοσφαιριστών Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, θα διεξαχθεί στα κλειστά γυμναστήρια Νεάπολης, Αλκαζάρ και Αγίου Θωμά, ενώ “πυρετώδεις” είναι οι προετοιμασίες των διοργανωτών έτσι ώστε όλα να είναι απόλυτα έτοιμα στο πρώτο τζάμπολ των αγώνων, την Παρασκευή 26/5 το απόγευμα.

Σε που δόθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διοργανωτές σημείωσαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός – περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Παρασκευή, Σάββατο και , ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης διεξάγεται στη Λάρισα. 19 ομάδες από όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και έτσι φίλαθλοι, παλιοί καλαθοσφαιριστές και παλιές δόξες του θα απολαύσουν όμορφες στιγμές. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή γιατί οι άνθρωποι αυτοί και μετά το τέλος της επαγγελματικής τους καριέρας, είναι κοντά στο άθλημα, κοντά στην νεολαία και τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη και στα χρόνια και είναι η ελπίδα για το αύριο. Αξίζει να είμαστε κοντά και να παρακολουθήσουμε αυτούς τους αγώνες».

Γιώργος Κωσταρόπουλος – εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων: «Ο Δήμος Λαρισαίων από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή την μεγάλη διοργάνωση γιατί δείχνει κάτι σημαντικό, ότι ο αθλητισμός δεν σταματά και δεν έχει ηλικία. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την πόλη καθώς πολλοί αθλητές θα έρθουν και θα μείνουν για τρεις μέρες εδώ. Παράλληλα έχουν κανονιστεί επισκέψεις στο διαχρονικό μουσείο και στο αρχαίο θέατρο που προβάλουν την πόλη μας στους επισκέπτες. Καλούμε όλους τους Λαρισαίους και μη να παρακολουθήσουν αυτή τη γιορτή».

Νίκος Παπαϊωάννου –  εκπρόσωπος βετεράνων καλαθοσφαιριστών Λάρισας: «Στο τουρνουά που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο θα έρθουν παλιοί αντίπαλοι και συμπαίκτες, για να παίξουμε και να θυμηθούμε παλιές στιγμές στον αθλητισμό. Θέλουμε τον κόσμο της Λάρισας στο πλευρό μας και στα γήπεδα. Από την πρώτη στιγμή είναι κοντά μας η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε γι' αυτό. Ευχαριστούμε ακόμα τους διαιτητές, τις γραμματείες, τον Ερυθρό Σταυρό, τους ανθρώπους των ΕΑΚ, τους γιατρούς και τους εθελοντές, που θα έχουμε στα παιχνίδια. Εύχομαι να έχουμε ένα επιτυχημένο τουρνουά».

Στη παραβρέθηκαν ακόμα ο   Θανάσης Παιδής και ο πρόεδρος του ΣΒΕΚ Λάρισας Θοδωρής Λιάκος.

Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν σε επόμενο δελτίο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση