Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πανελλήνιο πρωτάθλημα τέννις στην Ν. Ιωνία
Πανελλήνιο πρωτάθλημα τέννις στην Ν. Ιωνία

Πανελλήνιο πρωτάθλημα τέννις στην Ν. Ιωνία

Πλούσιο τενιστικό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι από την Παρασκευή  24/2 έως την Τρίτη 1/3 στα αντισφαίρισης της . Ιωνίας.

Συγκεκριμένα ο Όμιλος Αντισφαίρισης με συνδιοργανωτές  την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, την Ε΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  φιλοξενούν το 1ο Εθνικό Ε2  πρωτάθλημα κατηγοριών 14άρια-16 άρια αγοριών & κοριτσιών, εκ των πέντε συνολικά πρωταθλημάτων, που λαμβάνουν χώρα καθ΄όλη  την  χρονιά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας .

Η πόλη του Βόλου πρόκειται να υποδεχθεί δεκάδες αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τους τους και τους προπονητές τους,  οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους  εαυτό  προκειμένου να αναρριχηθούν στην κορυφή της αγωνιστικής κατάταξης , χαρίζοντάς μας εξαιρετικό θέαμα.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους φίλους του αθλήματος  να επισκεφθούν  τις  τενιστικές εγκαταστάσεις στην . Ιωνία (δίπλα από το κολυμβητήριο) για να παρακολουθήσουν  τις ανα  των  μικρών αθλητών και να τους επιβραβεύσουν με το χειροκρότημα τους. Η είσοδος στην ως άνω εγκατάσταση είναι .

Πληροφορίες για το των αγώνων στις ιστοσελίδες  http://www.eesake.gr

http://efoa.gr    και στο    f:  Όμιλος Αντισφαίρισης

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση