Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πανελλήνιο πρωτάθλημα τέννις στην Ν. Ιωνία
Πανελλήνιο πρωτάθλημα τέννις στην Ν. Ιωνία

Πανελλήνιο πρωτάθλημα τέννις στην Ν. Ιωνία

Πλούσιο τενιστικό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Βολιώτες από την Παρασκευή  24/2 έως την Τρίτη 1/3 στα γήπεδα αντισφαίρισης της Ν. Ιωνίας.

Συγκεκριμένα ο Όμιλος Αντισφαίρισης με συνδιοργανωτές  την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, την Ε΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  φιλοξενούν το 1ο Εθνικό Ε2  κατηγοριών 14άρια-16 άρια αγοριών & κοριτσιών, εκ των πέντε συνολικά πρωταθλημάτων, που λαμβάνουν χώρα καθ΄όλη  την  χρονιά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας .

Η πόλη του πρόκειται να υποδεχθεί δεκάδες αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τους γονείς τους και τους τους,  οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους  εαυτό  προκειμένου να αναρριχηθούν στην κορυφή της αγωνιστικής κατάταξης , χαρίζοντάς μας εξαιρετικό θέαμα.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους φίλους του αθλήματος  να επισκεφθούν  τις  τενιστικές εγκαταστάσεις στην Ν. Ιωνία (δίπλα από το κολυμβητήριο) για να παρακολουθήσουν  τις αναμετρήσεις  των  μικρών αθλητών και να τους επιβραβεύσουν με το χειροκρότημα τους. Η είσοδος στην ως άνω εγκατάσταση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα των αγώνων στις ιστοσελίδες  http://www.eesake.gr

http://efoa.gr    και στο    f:  Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας - https://t.co/q8KWAJbBf0… -

  • Σύλληψη αλλοδαπού στην Σκιάθο για #πλαστογραφία #πλαστογραφία - https://t.co/SqTjvCY7wj -

  • #πνιγμός Βρετανού στην Σκιάθο #Βρετανός #πνιγμός #Σκιάθος - https://t.co/7PldgT3KQs -

"Αλιεύοντας" την είδηση