Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών – γυναικών στο ΕΑΚ της Λάρισας
Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών – γυναικών στο ΕΑΚ της Λάρισας

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών – γυναικών στο ΕΑΚ της Λάρισας

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουλίου με 700 συμμετοχές

Το στίβου νέων ανδρών – γυναικών διεξάγεται το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουλίου στο ΕΑΚ της Λάρισας από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ς σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, την Περιφέρεια ς και τον Δήμο Λαρισαίων. Το ενδιαφέρον των αθλητών είναι μεγάλο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι 700 αθλητές και αθλήτριες ήδη βρίσκονται στην πόλη της Λάρισας, ενώ μαζί με συνοδούς, προπονητές και κριτές, ξεπερνάνε τους 1500 φιλοξενούμενους. Οι διοργανωτές απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους Θεσσαλούς να παρακολουθήσουν τους αγώνες, οι οποίοι αναμένονται ιδιαίτερα συναρπαστικοί.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας   ανέφερε τα εξής: «Το Σάββατο και την Κυριακή διεξάγεται εδώ στη Θεσσαλία, στην πόλη της Λάρισας, μια διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός, το στίβου νέων  ανδρών – γυναικών. 700 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και προπονητές, βοηθοί, συνοδοί, γονείς και φίλοι βρίσκονται από σήμερα εδώ για τους αγώνες. Στηρίζουμε τους ανθρώπους του στίβου και του αθλητισμού, γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής και «φτιάχνει ανθρώπους» με χαρακτήρα, ισχυρούς, που ξέρουν να αγωνίζονται, να συνεργάζονται, να χάνουν και να κερδίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται σήμερα εδώ, με τους οποίους χρόνια τ διοργανώνουμε  αθλητικές εκδηλώσεις  σε όλη τη Θεσσαλία. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι, οι αγώνες συμπίπτουν και με ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που είναι το φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο». Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνει μεγάλη σημασία στον αθλητισμό και τον πολιτισμό ως αντίποδα στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που διανύουμε».

Δημήτρης Δεληγιάννης – αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων: «Καλωσορίζουμε τους αθλητές, τους προπονητές, τους συνοδούς και όλους όσους έρχονται στη Λάρισα για το πρωτάθλημα αυτό. Ο Λαρισαίων ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ και βοήθησε έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους υπόλοιπους φορείς για τη συνεργασία».

Ηλίας Καφφές – πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ' όλους  και είμαι βέβαιος ότι οι αγώνες θα στεφθούν με επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό της Θεσσαλίας. Ας μην λησμονούμε τη συμβολή της Περιφέρειας στις αθλητικές εγκαταστάσεις και που διευκολύνουν την προπόνηση των αθλητών και τη διεξαγωγή των αγώνων».

Στη παρευρέθηκαν ακόμα  ο εθνικός προπονητής και εθνικός προπονητής  Γιάννης Κουτσις, ο υπεύθυνος του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Αλέξανδρος Πατουλιώτης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας Απόστολος Γούλας.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση