Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων/Παγκορασίδων στον Βόλο
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων/Παγκορασίδων στον Βόλο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων/Παγκορασίδων στον Βόλο

Συνολικά 921 κολυμβητές κι κολυμβήτριες πό 121 Σωματεία μετέχουν στο Κολύμβησης Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α'Β' που ξεκινά από αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 στον Βόλο στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016.

Πρόκειται για την έβδομη μεγάλη ναυταθλητική διοργάνωση που αναλαμβάνει ο φέτος το καλοκαίρι καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι: Βαλκανικοί Αγώνες Κολύμβησης, Συγχρονισμένης Κολύμβησης, , Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, Πανεπιστημιάδα Τεχνικής Κολύμβησης.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΕ Δήμου Βόλου . Βλιώρας η συνεχής προτίμηση που δείχνει η Ομοσπονδία στην περιοχή μας δεν είναι τυχαία. «Ο απέδειξε ότι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να συμβάλλει με όλα τα στελέχη και τις υπηρεσίες του στην διοργάνωση τόσο σημαντικών και μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Διαθέτουμε την εμπειρία, την διάθεση, την τεχνογνωσία αλλά και φυσικά τις εγκαταστάσεις ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στην διοργάνωση των αγώνων. Βέβαια μην ξεχνάμε και τον τεράστιο αριθμό εθελοντών που διαθέτουμε και που σε κάθε διοργάνωση συμμετέχουν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομ αύριο (14/7) οι αγώνες αρχίζουν στις 18.00 (τελικές σειρές), ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι προκριματικοί είναι στις 09.00 το πρωί και οι αντίστοιχοι τελικοί στις 18.00, με εξαίρεση την τελευταία ημέρα (Κυριακή), που θα αρχίσουν στις 17.00.
Οι αγώνες του Βόλου είναι το πρώτο μέρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Κατηγοριών, που θα ολοκληρωθεί στη συνέχεια (21-24 Ιουλίου) με τις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση