Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων/Παγκορασίδων στον Βόλο
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων/Παγκορασίδων στον Βόλο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων/Παγκορασίδων στον Βόλο

Συνολικά 921 και κολυμβήτριες από 121 Σωματεία μετέχουν στο Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α’Β’ που ξεκινά από αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου στον Βόλο στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Ιουλίου .

Πρόκειται για την έβδομη μεγάλη ναυταθλητική διοργάνωση που αναλαμβάνει ο Βόλου φέτος το καλοκαίρι καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι: Βαλκανικοί Κολύμβησης, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, Πανεπιστημιάδα Τεχνικής Κολύμβησης.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου . Βλιώρας η συνεχής προτίμηση που δείχνει η Ομοσπονδία στην περιοχή μας δεν είναι τυχαία. «Ο Βόλου απέδειξε ότι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να συμβάλλει με όλα τα στελέχη και τις υπηρεσίες του στην διοργάνωση τόσο σημαντικών και μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Διαθέτουμε την εμπειρία, την διάθεση, την τεχνογνωσία αλλά και φυσικά τις εγκαταστάσεις ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στην διοργάνωση των αγώνων. Βέβαια μην ξεχνάμε και τον τεράστιο αριθμό εθελοντών που διαθέτουμε και που σε κάθε διοργάνωση συμμετέχουν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αύριο (14/7) οι αρχίζουν στις 18.00 (τελικές σειρές), ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι προκριματικοί είναι στις 09.00 το πρωί και οι αντίστοιχοι τελικοί στις 18.00, με εξαίρεση την τελευταία ημέρα (Κυριακή), που θα αρχίσουν στις 17.00.
Οι αγώνες του Βόλου είναι το πρώτο μέρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Κατηγοριών, που θα ολοκληρωθεί στη συνέχεια (21-24 Ιουλίου) με τις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων στη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση