Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κάτω των 12 ετών
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κάτω των 12 ετών

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κάτω των 12 ετών

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο την περίοδο 3 έως 7 Σεπτεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κάτω των 12 ετών στην κατηγορία Optimist.

Για το σκοπό αυτό η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκε στο της με τον πρόεδρο του ΝΟΒΑ και έφορο Κεντρικής Ελλάδας της Ε.Ι.Ο. Λάμπη Τσουκαλά προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της διοργάνωσης.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κάτω των 12 ετών αποτελεί το μεγαλύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην , μια γιορτή της Ιστιοπλοΐας με 300 μικρούς στην κατηγορία Optimist και θα διεξαχθεί τη φετινή χρονιά στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΑ σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τον τοπικό Όμιλο.

Η πόλη του Βόλου αναμένεται να φιλοξενήσει εκατοντάδες , , συνοδούς και επισκέπτες και θα βρίσκεται στο επίκεντρο του συγκεκριμένου αθλήματος.

Η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε σχετικά: «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτελεί της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο ΝΟΒΑ με αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου που προσδίδουν ιδιαίτερη αίγλη στην περιοχή μας.

Η ιστιοπλοΐα, άλλωστε είναι ένα άθλημα άκρως συναρπαστικό που συνδυάζει την ομορφιά της θάλασσας και τις ικανότητες των αθλητών. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στην τέλεση μεγάλων διοργανώσεων και θεωρούμε ότι οι αγώνες αυτοί συμβάλλουν καθοριστικά στην καθιέρωση της περιοχής μας ως κορυφαίου αθλητικού προορισμού. Ανοίγουμε πανιά και προσβλέπουμε σε μία άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση.»

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό #αστυνομικοίέλεγχοι - https://t.co/rzu29z4NsZ -

  • Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση στο ιστορικό #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/79HYvKhVgo -

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

"Αλιεύοντας" την είδηση