Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πανελλήνια Πρωτιά για αθλητή του Ε.Ο.Σ Βόλου
Πανελλήνια Πρωτιά για αθλητή του Ε.Ο.Σ Βόλου

Πανελλήνια Πρωτιά για αθλητή του Ε.Ο.Σ Βόλου

Ο του Ε.Ο.Σ , λιάτης Βασίλειος του ικολάου, βραβεύτηκε από την Ε.Ο.Ο.Α. ως ο καλύτερος στην Ελλάδα , για το έτος 2016, στην κατηγορία Προαγωνιστική Α΄ , της Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε Σάββατο 19 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια της ενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης, με τη συμμετοχή 65 σωματείων, στο κτήριο της Ε.Σ.Η.Ε.Α στην Αθήνα.

Η επιτυχία για τον αθλητή προήλθε, από την συνολική βαθμολογία την οποία απέσπασε, στους Πανελλήνιους Αγώνες Αναρρίχησης κατά την διάρκεια του έτους 2016 και είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής προετοιμασίας που γίνεται, από το μέλος και παλαίμαχο αθλητή του ΕΟΣ Νικόλαο Μαγγίτση , στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΄΄ΒάκηςΠαρασκευόπουλος΄΄ στη διεύθυνση Ρήγα ου – Γλάδστονος .

Τον Ε.Ο.Σ Βόλου εκπροσώπησε ο Κοντός Νικόλαος έφορος καταφυγίων και μονοπατιών της Ε.Ο.Ο.Α., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Σ. Βόλου και η Πολατίδου Ειρήνη μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Ε.Ο.Ο.Α.

Στην βράβευση παρευρέθηκε τίμησε με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης καθώς και ο πρώην υπουργός Κυριάκος Βιρβιδάκης επίτιμο μέλος της Ε.Ο.Ο.Α. την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο μεγάλος ποιητής παλαιό μέλος του Ε.Ο.Σ. Αθηνών που βραβεύτηκε από την Ε,Ο.Ο.Α. για την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο ορειβασίας.

eos1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση