Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πανελλήνια Πρωτιά για αθλητή του Ε.Ο.Σ Βόλου
Πανελλήνια Πρωτιά για αθλητή του Ε.Ο.Σ Βόλου

Πανελλήνια Πρωτιά για αθλητή του Ε.Ο.Σ Βόλου

Ο αθλητής του Ε.Ο.Σ Βόλου , Γλιάτης Βασίλειος του Νικολάου, βραβεύτηκε από την Ε.Ο.Ο.Α. ως ο καλύτερος αθλητής στην Ελλάδα , για το έτος 2016, στην κατηγορία Προαγωνιστική Α΄ , της Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε Σάββατο 19 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης, με τη συμμετοχή 65 σωματείων, στο κτήριο της .Η.Ε.Α στην Αθήνα.

Η επιτυχία για τον αθλητή προήλθε, από την συνολική βαθμολογία την οποία απέσπασε, στους Πανελλήνιους Αγώνες Αναρρίχησης κατά την διάρκεια του έτους 2016 και είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής προετοιμασίας που γίνεται, από το μέλος και παλαίμαχο αθλητή του Νικόλαο Μαγγίτση , στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΄΄ΒάκηςΠαρασκευόπουλος΄΄ στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου – Γλάδστονος .

Τον Ε.Ο.Σ Βόλου εκπροσώπησε ο Κοντός Νικόλαος έφορος καταφυγίων και μονοπατιών της Ε.Ο.Ο.Α., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Σ. Βόλου και η Πολατίδου Ειρήνη μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Ε.Ο.Ο.Α.

Στην βράβευση παρευρέθηκε τίμησε με την παρουσία του ο ορειβάτης Αναπληρωτής Αγροτικής ανάπτυξης καθώς και ο πρώην υπουργός Κυριάκος Βιρβιδάκης επίτιμο μέλος της Ε.Ο.Ο.Α. την τίμησε με την παρουσία του και ο μεγάλος ποιητής Τίτος Πατρίκιος παλαιό μέλος του Ε.Ο.Σ. Αθηνών που βραβεύτηκε από την Ε,Ο.Ο.Α. για την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο ορειβασίας.

eos1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση