Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στο Βόλο
Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στο Βόλο

Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στο Βόλο

Με επιτυχία διεξήχθησαν στην πόλη του Βόλου Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης υπό την αιγίδα της Δ/νσης Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Συγκεκριμένα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων  Παγκορασίδων  Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας  και υναικείας Πάλης και το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα σε συν με το Υπουργείο Παιδείας και την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης η Ομάδα Ελληνορωμαϊκής Πάλης έκανε την προετοιμασία της ενόψει Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων.

Ήδη 22 και αθλήτριες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην πόλη , βρίσκονται στην Πολωνία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων, με στόχο να έρθουν οι και σαφώς να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Στις προαναφερθείσες διοργανώσεις παρευρέθηκαν μέλη και   της Ελληνικής Ομοσπονδίας , όπως, ο Ιωάννης  Παγκαλίδης (ομοσπονδιακός προπονητής Ελληνορωμαϊκής Πάλης) , ο  Αντώνης Λιανός  (υπεύθυνος οργάνωσης αγώνων της Ομοσπονδίας), ο Χαρίλαος  (τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας), οι Νικ.  Παπαγεωργίου  και Χρ. Κατσαρός  (ομοσπονδιακοί )

Τους αγώνες χαιρέτησαν εκ μέρους του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ο πρόεδρος  Απόστολος αλάτης και ο αρόεδρος Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση