Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στο Βόλο
Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στο Βόλο

Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στο Βόλο

Με επιτυχία διεξήχθησαν στην πόλη του Βόλου Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης υπό την αιγίδα της Δ/νσης Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Συγκεκριμένα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων  Παγκορασίδων  Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας  και Γυναικείας Πάλης και το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης η Εθνική Ομάδα Ελληνορωμαϊκής Πάλης έκανε την προετοιμασία της ενόψει Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων.

Ήδη 22 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην πόλη , βρίσκονται στην Πολωνία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων, με στόχο να έρθουν οι διακρίσεις και σαφώς να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Στις προαναφερθείσες διοργανώσεις παρευρέθηκαν μέλη και προπονητές  της Ελληνικής Ομοσπονδίας , όπως, ο Ιωάννης  Παγκαλίδης (ομοσπονδιακός προπονητής Ελληνορωμαϊκής Πάλης) , ο  Αντώνης Λιανός  (υπεύθυνος οργάνωσης αγώνων της Ομοσπονδίας), ο Χαρίλαος  (τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας), οι Νικ.  Παπαγεωργίου  και Χρ. Κατσαρός  (ομοσπονδιακοί προπονητές)

Τους αγώνες χαιρέτησαν εκ μέρους του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ο πρόεδρος  Απόστολος Γαλάτης και ο αντιπρόεδρος Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση