Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παλικαρίσια πρόκριση για τους νέους της Νίκης στο πόλο
Παλικαρίσια πρόκριση για τους νέους της Νίκης στο πόλο

Παλικαρίσια πρόκριση για τους νέους της Νίκης στο πόλο

 

Την πρόκρισή της στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών σε το της Νίκης . Για την πρώτη φάση της διοργάνωσης κατέλαβε την δεύτερη θέση του ομίλου που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας πίσω από την ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου, αποκλείοντας τις ομάδες του ΟΥΚ και του Άρη.

Μάλιστα, η Νίκη είναι η μοναδική πλέον εκπρόσωπος της Θεσσαλίας στο πρωτάθλημα των νέων ανδρών.

Στην πρεμιέρα απέναντι σε μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί της διοργάνωσης η ομάδα της Νίκης μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική μόνο για την πρώτη περίοδο, η οποία και έληξε με σκορ 4-3 υπέρ των Αθηναίων. Ωστόσο ένα επιμέρους 6-1 στην δεύτερη περίοδο έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση και το τελικό 21-6 ήρθε μοιραία. Ο Γλούμης πέτυχε 3 τέρματα και οι Σαραγγανίδας-Κοκκινάκης και Τσίχλας Στρ. από 1.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής η ομάδα της Νίκης αντιμετώπισε την ομάδα του Άρη, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επικράτηση για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι 2 ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το τέλος, αλλά οι πιο σωστές επιλογές στα τελευταία λεπτά έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα. Ο Γλούμης με 3 τέρματα, οι Σαραγγανίδας-Γκανάτσιος με 2 και ο Κοκκινάκης με 1 ήταν οι σκόρερ για την Νίκη.

 

Η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον συμπολίτη ΟΥΚ θα έκρινε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος « και άμμος», με πολύ και πολλά νεύρα, αλλά η ομάδα της Νίκης ήταν στο τέλος πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 11-10, παίρνοντας μαζί με την νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πρωταγωνιστές οι Γλούμης και Γκανάτσιος με 5 και 4 γκολ αντίστοιχα, ενώ από ένα πέτυχαν οι Σαραγγανίδας και Βάτσος.

Τελική βαθμολογία:

ΑΟΠ Φαλήρου 9

Νίκη Βόλου 6

Θεσσαλονίκης 3

ΟΥΚ 0

Η για την επόμενη φάση θα διεξαχθεί στις 14/02/2018.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο της Νίκης Βόλου καθημερινά στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βασίλης Πολύμερος κάθε απόγευμα μετά τις 19:00. Η ομάδα της Νίκης διατηρεί στις μικρές ηλικίες τμήμα προ-μίνι, καθώς και τμήμα εκς με εξειδικευμένους προπονητές και καλεί όλους όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση