Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παλικάρια οι άντρες της Νίκης στο πόλο
Παλικάρια οι άντρες της Νίκης στο πόλο

Παλικάρια οι άντρες της Νίκης στο πόλο

   Την άνοδο ο ΟΦΘ

Κέρδισε το χειροκρότημα, κέρδισε την του κόσμου του υγρού στίβου, καταξιώθηκε στην συνείδηση όλων ως μια ομάδα που δεν σταματάει να παλεύει και να ξεπερνάει εμπόδια, παρά το ότι δεν κατάφερε να πετύχει την υπέρτατη πρόκληση και να ολοκληρώσει το όνειρο.Οι πολίστες της ανδρικής ομάδας του τμήματος υδατοσφαίρισης της ίκης σε όλη την χρονιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στον χθεσινό (01/07) αγώνα με τον ΟΦΘ στην Θεσσαλονίκη πάλεψαν μέχρι τέλους για να φέρουν την σειρά ανόδου ξανά στον Βόλο, έχασαν όμως στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ήταν ιδιαίτερα χορταστικό και βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 10-10. Χαρακτηριστικό είναι ότι, καμία ομάδα δεν είχε προηγηθεί μέχρι εκείνο το σημείο με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος.

Οι Θεσσαλονικείς, κατάφεραν να κλείσουν την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 13-11, αλλά η ομάδα της ίκης ισοφάρισε και στα μέσα της τέταρτης περιόδου το σκορ ήταν 13-13.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ομάδα του Ομίλου ήταν πιο συγκεντρωμένη και πιο τυχερή και με δύο τέρματα έφτασε στο τελικό 15-13.

Πλέον, η ομάδα της Νίκης στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΝΟ Πατρών στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος που θα κρίνει την τρίτη θέση και το χάλκινο . Μαζί με την ομάδα του ΟΦΘ προβιβάστηκε στην Α1 και η ομάδα του Περιστερίου.

ΟΦΘ – Νίκη 15-13 (6-6, 4-4, 3-1, 2-2)

(Δημήτρης Μπλάνας) : Φαρσάρης, Δανιήλ(4), κανάτσιος, Αλεξανδρής, Μακρής, Τάσος, Θεοδωρόπουλος(2), Κανάκης, λούμης(1), Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης(2), Καρκαλιάνης(4), Μόσιος, Μαρτζούχος, Βάσος.

Το της Νίκης Βόλου οφείλει να συγχαρεί την ομάδα του ΟΦΘ για την αξία άνοδο της στην Α1 και να την ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση