Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παίκτης με… άρωμα Europa League στον Ολυμπιακό Βόλου
Παίκτης με… άρωμα Europa League στον Ολυμπιακό Βόλου

Παίκτης με… άρωμα Europa League στον Ολυμπιακό Βόλου

 

Στην πόκτηση του Ljubomir Stevanovic (Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς) προχώρησε ο Ολυμπικός .

Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου μεταγραφή, που αναμφισβήτητα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Ο 32χρονος μέσος, γεννημένος στο Zrenjanin (Ζρένιανιν), έχει εμπειρία από Europa League, πραγματοποιώντας 7 συμ με Rabotnicki και Metalurg.

Ο Stevanovic έχει σημαντικές παραστάσεις από τα Ελληνικά εθνικά πρωταθλήματα καθώς έχει πραγματοποιήσει συνολικά 90 συμμετοχές.

Πιο συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί 16 φορές στη Super League με την ομάδα της Καλλονής (σεζόν 2014 – 15), 66 φορές με την ομάδα των Τρικάλων (σεζόν 2015 – 17), ενώ πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις με την ομάδα του Άρη και της Δόξας Δράμας την σεζόν – 18.

Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε 15 φορές με τα «χρώματα» της Rabotnicki Skopje (A' Σκοπίων).

Ο Σέρβος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα πρωταθλήματα της Σερβίας με την Vojvodina και Banat και (Α' & Β' ) καθώς και των Σκοπίων (Α' Εθνική) με τα «χρώματα» της Metalurg.

Ο παίχτης αφού υπέγραψε δήλωσε ότι: “ Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Έχω συνεργαστεί με τον coach Αμανατίδη καθώς και με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο στην ομάδα των Τρικάλων, καθώς και γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήμουν συμπαίχτης όπως ο Pinto, o Serginho, ο Λώττας, ο Καμπλιώνης και o Φλίγκος. Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα στην ομάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό.”

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός 1937 καλωσορίζει τον Stevanovic στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται να είναι υγιής.

Ο πρόεδρος Νικ. Τσεκούρας

 

Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  και της Εκτελεστικής Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2019 με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους του Νομού , τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει σε όλα τα μέλη της Διοίκησης και την βοήθεια που έχουν προσφέρει, όποτε τους το έχουμε ζητήσει, από την αρχή της προσπάθειας μας για την αναγέννηση αυτού του μεγάλου Συλλόγου.

Αυτοί είναι ο μεγάλος και διαχρονικός χορηγός του Συλλόγου μας.

Η προσπάθεια που κάνουμε για την ενίσχυση  του ποδοσφαιρικού τμήματος, με παίκτες που η θέση τους δεν είναι να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, είναι εμφανής.

Τώρα θέλουμε τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου κοντά μας, να βοηθήσουν την προσπάθειά μας.

Αυτούς που δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, αυτούς που του στάθηκαν στα δύσκολα, αυτούς που διαδήλωναν κατά χιλιάδες για την άδικη εξαφάνιση της ομάδας μας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Είναι η ώρα όλοι μαζί να κάνουμε την τελική προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Από αύριο η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά με διάφορες την τελική προσπάθειά της για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος και καλούμε παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε, όλους όσοι αγαπάνε την μεγάλη ομάδα της πόλης μας και θέλουν τον Ολυμπιακό Βόλου ΠΡΩΤΟ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ να βοηθήσουν για μια ακόμη φορά την προσπάθειά μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση