Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 9η θέση στο τεχνικό η εθνική μας
Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 9η θέση στο τεχνικό η εθνική μας

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 9η θέση στο τεχνικό η εθνική μας

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που κατέκλυσαν το ανοικτό λυόμενο κολυμβητήριο στο Βαροσλίγκετ, στην πλατεία Ηρώων, ήταν η πρώτη επιβράβευση για την προσπάθεια των κοριτσιών της Ελληνικής εθνικής ομάδας, που έπεσε τρίτη στο , στον τελικό του τεχνικού προγράμματοςτης συγχρονισμένης ς, στο 17ο παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Κι η βαθμολογία, πολύ υψηλότερη από εκείνη των προκριματικών, 83.9112 που της έδωσε εντέλει την 9η θέση στον κόσμο, η δεύτερη επιβράβευση. Τρίτη και διόλου αμελητέα, τα μπράβο της ομοσπονδιακής προπονήτριας αταλίας Τσερνέτσκα που παραμένει πάντα αυστηρή και η οποία δεν ξέχασε καθόλου τα λάθη στους προκριματικούς, που στέρησαν σήμερα μια υψηλότερη θέση στην ομάδα.

 Τώρα στον τελικό βγήκε πολύ καλύτερα το πρόγραμμα, γιατί στον προκριματικό έκαναν μόνο το … μισό, ανέφερε η αταλία Τσερνέτσκα. Έγιναν τότε πολλά λάθη. Δυστυχώς οι κινούνται και αποφασίζουν και με το τι έκανες στον προκριματικό. Σίγουρα σήμερα τα κορίτσια εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους πολύ καλύτερα. Θέλουν όμως ακόμη πάρα πολύ δουλειά. Όμως εγώ είμαι ευχαριστημένη από αυτό που έχουν κάνει… Να μην ξεχάσουμε ότι η ομάδα αποτελείται από μεγάλες και μικρές , δεν δουλεύουμε μαζί όλο τον χρόνο, όπως κάνουν άλλες ομάδες, που είναι κάθε μέρα μαζί και αυτό μετράει. Όμως κι εμείς έχουμε τους στόχους μας, έχουμε βάλει τον προγραμματισμός μας για να προχωρήσουμε…>>

Χαμογελαστά τα κορίτσια, λίγο μετά την ολοκλήρωση του διάρκειας 3΄και 4'' δευτερολέπτων πρόγραμμά τους, ανέφεραν:

Εβελίνα Παπάζογλου

Μαρία Ταξοπούλου

Σοφία Σαραντίδη
Αθανασία Τσόλα

Σοφία Μαλκογιώργου: Σήμερα εκτελέσαμε για τελευταία φορά το τεχνικό ομαδικό. Τα δώσαμε όλα Ελπίζουμε να βγεί κι ένα αν αποτέλεσμα επιβράβευσης των κόπων μας. Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί ήταν ωραία εμπειρία. Τώρα έχουμε άλλους δύο τελικούς κι ελπίζουμε να τα πάμε το ίδιο καλά…>>

Στην πρώτη θέση αναδείχθηκε η ομάδα της σίας με 96.0109  βαθμούς, δεύτερη ήταν η Κίνα με 94.2165  και τρίτη η με 93.1590.

Πηγή: sports.ert.g
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση