Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη των ΠΕ και Σποράδων, Δωροθέας Κολυνδρίνη, με τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κολύμβησης και πρόεδρο Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Κολύμβησης Δημήτρη Διαθεσόπουλο και τον τεχνικό σύμβουλο της τελευταίας και συντονιστή Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νικόλαο Σπηλιοτόπουλο, αναφορικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Βόλο από τις 16 Αυγούστου 2015 έως 23 Αυγούστου 2015.

Οι ΠΕ Μ.& Σ, προκειμένου να διασφαλιστεί η αρτιότητα της διοργάνωσης σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου αναλαμβάνουν να καλύψουν μεγάλο μέρος του κόστους της, χρηματοδοτώντας τις πρόσθετες υποδομές που απαιτούνται και αναλαμβάνοντας τη μετακίνηση αθλητών και διαιτητών.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: “παρά την βαθιά κρίση που βιώνει η χώρα μας και την ειδική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με το δήμο Βόλου, συνεχίζει να φέρνει, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην περιοχή, διοργανώσεις που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας και αποδεικνύουν διαρκώς πως η Θεσσαλία αποτελεί μία κατ’ εξοχήν αθλητική Περιφέρεια με εξέχουσα θέση στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδας αλλά και της υφηλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διεξαχθεί στο Βόλο μία ακόμη παγκοσμίου εμβέλειας αθλητική διοργάνωση, το 11οΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών, από τις 16 έως και τις 23 Αυγούστου. Μία διοργάνωση που θα φέρει στη Θεσσαλία την παγκόσμια ελίτ του αθλήματος σε επίπεδο νέων γυναικών, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει σημαντικά την τοπική οικονομία αφού πέραν των αθλητών, συνοδοί και πολλοί φίλαθλοι απ” όλο τον πλανήτη θα έρθουν στο Βόλο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα καταβάλει όπως πάντα τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε η άψογη διοργάνωση των αγώνων να μετατρέψει όλους αυτούς τους επισκέπτες σε πρέσβεις των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας σε όλο τον κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο για την εξαιρετικά γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε, καθώς και το με τον οποίο εργαζόμαστε από κοινού για την επιτυχία της διοργάνωσης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος των Θεσσαλών.”

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε τα εξής: «Τις επόμενες μέρες ο Βόλος θα φιλοξενήσει μία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση Εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεπικουρούμε και στηρίζουμε κάθε δράση που προάγει αξίες, ιδανικά, αρχές και υγιή πρότυπα για τα παιδιά μας. Στηρίζοντας τέτοια δρώμενα προάγεται ο αθλητισμός, ο ανθρωπισμός, ενδυναμώνεται ο συνεκτικός δεσμός της τοπικής κοινωνίας, η οποία καρπούται συνάμα και τα οφέλη από την μεγάλη επισκεψιμότητα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

  • Κ. Παπανάτσιου: Στη Βουλή ερωτήματα σχετικά με την αδειοδότηση της μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Βόλο… - https://t.co/phMHXet24H -

  • Συνάντηση Δ.Σ. του Δι.Κε.Πρ.Ε. με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ και την υφυπουργό Υγείας #ΔΙΚΕΠΡΕ - https://t.co/Gnn64RnNhy -

"Αλιεύοντας" την είδηση