Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Παγκόσμια πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης στο Βόλο
Παγκόσμια πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης στο Βόλο

Παγκόσμια πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης στο Βόλο

Για 5η φορά η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) αναθέτει στην πόλη του Βόλου δύο κορυφαίες διοργανώσεις:
-Το παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης πισίνας και μεγάλων αποστάσεων ανοιχτής θαλάσσης από 22/6 έως 28/6/2016 και
-Το παγκόσμιο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης από 29/6/2016 έως 1/7/2016.

Οι θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη . Ιωνία και στη θάλασσα σε σημείο που σύντομα θα καθοριστεί.

Για τα θέματα που άπτονται της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/11/2015 στο Μεταξουργείο και μεταξύ άλλων τέθηκαν οι βάσεις για την υλοποίηση δύο ακόμα μεγάλων επιτυχημένων παγκόσμιων πρωταθλήματων στην πόλη.

Στην , ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλις, αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή που η Ομοσπονδία επέλεξε για ακόμα μία φορά το Δήμο Βόλου γι' αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Βόλου θα είναι έτοιμος να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του, στελέχη και υπηρεσίες.

πό την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημ. Διαθεσόπουλος τόνισε ότι η επιλογή της πόλης του Βόλου για την διοργάνωση των παγκόσμιων πρωταθλημάτων δεν έγινε τυχαία καθώς ο Βόλος διαθέτει έμπειρα στελέχη, τεχνογνωσία, εγκαταστάσεις ενώ κι οι φορείς της πόλης (σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις) συμμετέχουν ακούραστα στις διοργανώσεις.

α σημειωθεί επίσης ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων θα φιλοξενηθεί στους ξενώνες και στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας η Ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης και από 5-8 Μαϊου 2016 θα πραγματοποιηθεί test event προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τους παγκόσμιους .

Στην παρευρέθησαν εκτός των κκ. Βλι και Διαθεσόπουλο, στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού και παράγοντες ναυταθλητικών συλλόγων, ο ειδικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας Νίκος Σπηλιωτόπουλος, ο ταμίας της Ομοσπονδίας Ηλ. Ξιάρχος Ηλίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής τεχνικής κολύμβησης της Ομοσπονδίας Αλ. Ξιάρχος, ο υπεύθυνος μηχανοργάνωσης της ομοσπονδίας Γιάννης Μοντεσάτος και ο ειδικός συνεργάτης μηχανοργάνωσης της Ομοσπονδίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση