Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Παγκόσμια πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης στο Βόλο
Παγκόσμια πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης στο Βόλο

Παγκόσμια πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης στο Βόλο

Για 5η φορά η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) αναθέτει στην πόλη του δύο κορυφαίες διοργανώσεις:
-Το παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης πισίνας και μεγάλων αποστάσεων ανοιχτής θαλάσσης από 22/6 έως 28/6/2016 και
-Το παγκόσμιο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης από 29/6/2016 έως 1/7/2016.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη . Ιωνία και στη σε σημείο που σύντομα θα καθοριστεί.

Για τα θέματα που άπτονται της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/11/2015 στο και μεταξύ άλλων τέθηκαν οι βάσεις για την υλοποίηση δύο ακόμα μεγάλων επιτυχημένων παγκόσμιων πρωταθλήματων στην πόλη.

Στην , ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλιώρας, αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή που η Ομοσπονδία επέλεξε για ακόμα μία φορά το Δήμο γι’ αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και πρόσθεσε ότι ο Δήμος θα είναι έτοιμος να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του, στελέχη και υπηρεσίες.

πό την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημ. Διαθεσόπουλος τόνισε ότι η επιλογή της πόλης του Βόλου για την διοργάνωση των παγκόσμιων πρωταθλημάτων δεν έγινε τυχαία καθώς ο Βόλος διαθέτει έμπειρα στελέχη, τεχνογνωσία, εγκαταστάσεις ενώ κι οι της πόλης (σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις) συμμετέχουν ακούραστα στις διοργανώσεις.

Να σημειωθεί επίσης ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων θα φιλοξενηθεί στους ξενώνες και στο κολυμβητήριο της . Ιωνίας η Εθνική Ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης και από 5-8 Μαϊου 2016 θα πραγματοποιηθεί test event προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τους παγκόσμιους αγώνες.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν εκτός των κκ. Βλιώρα και Διαθεσόπουλο, στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού και παράγοντες ναυταθλητικών συλλόγων, ο ειδικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας Νίκος Σπηλιωτόπουλος, ο της Ομοσπονδίας Ηλ. Ξιάρχος Ηλίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής τεχνικής κολύμβησης της Ομοσπονδίας Αλ. Ξιάρχος, ο υπεύθυνος μηχανοργάνωσης της ομοσπονδίας Γιάννης Μοντεσάτος και ο ειδικός συνεργάτης μηχανοργάνωσης της Ομοσπονδίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση