Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ΠΑΕ ΑΕΛ για Μπέο : “Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια”
ΠΑΕ ΑΕΛ για Μπέο : “Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια”

ΠΑΕ ΑΕΛ για Μπέο : “Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια”

“Πρέπει να εμφανίζεται ως ειδικός αναλυτής του πώς στήνονται οι αγώνες”

 

«Επίθεση» εναντίον του Αχιλλέα Μπέου εξαπέλυσε η , τονίζοντας ότι θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια για κάθε τι «ψευδές και συκοφαντικό» που ανέφερε σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε μεταξύ άλλων πως η Λάρισα δεν θα πάρει άδεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των βυσσινί:

«Πληροφορηθήκαμε από διάφορα αθλητικά sites τα όσα ο «φίλαθλος»- μικρομέτοχος της Πύδνας Κίτρους δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος δήλωσε για την ΑΕΛ στη χθεσινή μεταμεσονύκτια έκτακτη εκπομπή του Open σχετικά με το ελληνικό .

Σαν του δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι για κάθε ψευδές και συκοφαντικό ανέφερε θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια.

Όσον αφορά την οικονομική συνέπεια της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τους ποδοσφαιριστές της, από τότε που έχει αγοράσει τις μετοχές η εταιρεία Ανίκητο Άλογο που ανήκει στον κ. Κούγια, την απάντηση τη δίδει κάθε χρόνο η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και ο Διευθυντής της κ. Γιώργος Δημητρίου, που εξαιτίας αυτής κυρίως μας αδειοδοτούν για να συμμετέχουμε όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο κ. Αχιλλέας Μπέος, ο άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με την Πύδνα Κίτρους – και που στην τελευταία τηλεδιάσκεψη προκάλεσε ατέλειωτα γέλια με την κωμική εικόνα τη δική του και του γιατρού κ. Λούτσου, τον οποίον άλλοτε έσπρωχνε και άλλοτε παρενέβαινε στην εικόνα με το δικό του κεφάλι για να του λέει τι να πει, θα πάρει την ίδια απάντηση από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων και για την τρέχουσα περίοδο και τότε να δούμε που θα κρυφτεί, αν και είναι δύσκολο.

Την ίδια απάντηση θα πάρουν και όλοι αυτοί που τον βάζουν να τα λέει, γιατί οι ίδιοι δεν έχουν το θάρρος να το πουν προσωπικά και κρύβονται πίσω από αυτόν.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει στον κ. Μπέο ότι ο ιδιοκτήτης μας κ. Αλέξης Κούγιας είτε σαν συνιδιοκτήτης του Ηρακλή, είτε σαν αποκλειστικός ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ ουδέποτε άφησε απλήρωτο έναν ποδοσφαιριστή, έναν προπονητή ή έναν εργαζόμενο, παρά το ότι λόγω του άγριου κυνηγητού από το βρώμικο παρασκήνιο οι ομάδες του δεν είχαν έσοδα, αφού ήταν στη Γ' και στη Β' Εθνική και το κυριότερο παρά το ότι ήταν ο μοναδικός χρηματοδότης, ουδέποτε μία ομάδα του πτώχευσε, όπως επί ιδιοκτησίας Αχιλλέα Μπέου 2 φορές διαλύθηκε και πτώχευσε ο ιστορικός και έχασαν τα χρήματα τους όλοι οι ποδοσφαιριστές του.

Ο κ. Αχιλλέας Μπέος λοιπόν καλά θα κάνει, αφού πλέον όπως ισχυρίζεται ο ίδιος δεν έχει ποδοσφαιρική ομάδα, να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές εκπομπές ως ειδικός αναλυτής του πως στήνονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες και για το ποιοι αγώνες λόγω των γνώσεων του είναι στημένοι ή όχι και ας αφήσει την ομάδα μας και τον ιδιοκτήτη μας να έχουν τη δική τους πεντακάθαρη και ιστορία στο ελληνικό .

Ας παρουσιάσει ο κ. Μπέος μια φορολογική του δήλωση και έστω και ένα στοιχείο ότι έχει βάλει έστω και ένα σε όποια ομάδα υπήρξε, γιατί και στον Πανιώνιο απ' ότι γνωρίζουμε τα χρήματα τα έβαζε ο Δήμος Νέας Σμύρνης μέσα από κάτι τιμολόγια, που τα τρύπαγε ο ίδιος και όχι η Εφορία και έτσι καταστράφηκε η πολιτική καριέρα ενός πραγματικού Πανιώνιου, του Δημάρχου κ. Νίκου Κουτελάκη».

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος το βράδυ της Κυριακής (3/5) είπε στο τηλεοπτικό κανάλι Open για την ΑΕΛ:

«Η πρώτη ομάδα που δεν θα πάρει άδεια, και γράφτε το αυτό, είναι η Λάρισα. Ο Κούγιας μπήκε στο working group όχι για να μιλήσει και για να φέρει αλλά για ιδιοτελείς σκοπούς, για δικό του συμφέρον.

Ξέρετε πως τον λένε τον Αλέκο; «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω». Αφήστε τώρα, αν γίνει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με αυτά που λένε στην γειτονική πόλη, μπορεί να λένε ψέματα, δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ, μεταφέρω αυτές τις πληροφορίες, ότι δεν θα έχει 11άδα να κατέβει γιατί οι μισοί και πλέον παίκτες δεν επιστρέφουν αν δεν πληρωθούν.

Αυτά λένε, αν λένε ψέματα, συγ».

Πηγή: filathlos.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση