Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ορεινός αγώνας Κρυόβρυσης Ολύμπου
Ορεινός αγώνας Κρυόβρυσης Ολύμπου

Ορεινός αγώνας Κρυόβρυσης Ολύμπου

Αγώνα ορεινού τρεξίματος 20 χιλιομέτρων στην περιοχή της Κρυόβρυσης Ολύμπου διοργανώνει την Κυριακή 14 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυόβρυσης Ελασσόνας, σε με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν.Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αυτό έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχαν τα μέλη της οργανωτικής ς με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Όπως ανέφερε ο Κ. Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει τα στηρίζει κάθε διοργάνωση που προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα. Στηρίζουμε τους ανθρώπους του αθλητισμού γιατί ο είναι φιλοσοφία ς, και φτιάχνει ανθρώπους με χαρακτήρα ισχυρούς, που ξέρουν να αγωνίζονται, να συνεργάζονται, να χάνουν και να κερδίζουν».

Η εκκίνησης είναι στις 9.00 π.μ. με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κρυόβρυσης.

Ο αγώνας είναι μήκους 20 χλμ. με συνολική υψομετρική διαφορά 600 μ. Η διαδρομή είναι 16 χλμ. δασικός δρόμος μέσα στο βουνό, 3 χλμ. μονοπάτι και 1000 μ. άσφαλτο. Το υψόμετρο του αγώνα ξεκίνα από 1050 μ. που είναι το χωριό (Κρυόβρυση) και φτάνει μέχρι 1250 μέτρα.

Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη παρευρέθηκαν ο Θανάσης Παιδής και τα μέλη της οργανωτικής ς αγώνα Δημήτρης Παληγιάννης, Χρήστος ννης και Απόστολος ούλας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση