Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ορεινός αγώνας Κρυόβρυσης Ολύμπου
Ορεινός αγώνας Κρυόβρυσης Ολύμπου

Ορεινός αγώνας Κρυόβρυσης Ολύμπου

Αγώνα ορεινού τρεξίματος 20 χιλιομέτρων στην περιοχή της Κρυόβρυσης Ολύμπου διοργανώνει την Κυριακή 14 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυόβρυσης Ελασσόνας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων .ς και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αυτό έγινε γνωστό μετά τη που είχαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Όπως ανέφερε ο Κ. Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει τα στηρίζει κάθε διοργάνωση που προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα. Στηρίζουμε τους ανθρώπους του αθλητισμού γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ς, και φτιάχνει ανθρώπους με χαρακτήρα ισχυρούς, που ξέρουν να αγωνίζονται, να συνεργάζονται, να χάνουν και να κερδίζουν».

Η εκκίνησης είναι στις 9.00 π.μ. με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κρυόβρυσης.

Ο είναι μήκους 20 χλμ. με συνολική υψομετρική διαφορά 600 μ. Η διαδρομή είναι 16 χλμ. δασικός μέσα στο βουνό, 3 χλμ. μονοπάτι και 1000 μ. άσφαλτο. Το υψόμετρο του αγώνα ξεκίνα από 1050 μ. που είναι το χωριό (Κρυόβρυση) και φτάνει μέχρι 1250 μέτρα.

Στη με τον περιφερειάρχη παρευρέθηκαν ο Θανάσης Παιδής και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής αγώνα Δημήτρης Παληγιάννης, Χρήστος Αγιάννης και Απόστολος Γούλας.

"Αλιεύοντας" την είδηση