Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων συνέστησε ο Ολυμπιακός Βόλου
Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων συνέστησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων συνέστησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου  στο ξενοδοχείο “PARK HOTEL” η προγραμματισμένη της Τιμητικής Επιτροπής για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού   της οποίας προσκεκλημένα μέλη ήταν οι: Παναγιώτης , Βαλασάς Νικόλαος, Γάτος Κων/νος, Γκανάτσιος Σωτήρης, Δελημουχτάρης Μέμος, Θεοδωρίδης Ιωάννης, Καψιώτης Απόστολος, Μέμμος Παρίσης, Μποτσιβάλης Παναγιώτης, Νταόπουλος Δημοσθένης, Παπουτσής Κων/νος,  Δημήτριος, Κουσιαρής Γεώργιος , Παναγής Νεοκλής, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Πρίντζος Νικήτας, Τσεκούρας Νικόλαος,  Χαρμάνης Αθανάσιος και Χατζής Ιάσων.

Η έγινε σε πολύ καλό κλίμα , παρουσία και των Πολυχρόνη Ζάχου (Γραμματέα του ΑΣ Ολυμπιακός ) , Νικόλαου Κάβουρα , Αλέκου Μεταφτση και Νικόλαου Ρούμπου (μελών του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου) αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη και ο σκοπός όλων είναι το καλό και η πρόοδός του. Από τα μέλη που παρευρέθησαν έγιναν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και  προτάσεις για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Ορίστηκε εξαμελής Εκτελεστική Επιτροπή των 80 χρόνων που αποτελείται από τον  Ιάσονα Χατζή, πρόεδρο και μέλη τους  Χαρμάνη Αθανάσιο , Μεταφτσή Αλέκο , Θεοδωρίδη Ιωάννη, Καψιώτη Απόστολο και Γκανάτσιο Σωτήριο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να αποφασίσει για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Σε προγραμματισμένη τύπου που θα γίνει αμέσως μετά τις θα ανακοινωθεί το πλήρες χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων.

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση