Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων συνέστησε ο Ολυμπιακός Βόλου
Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων συνέστησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων συνέστησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016  στο ξενοδοχείο “PARK HOTEL” η προγραμματισμένη συνάντηση της Τιμητικής Επιτροπής για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου  της οποίας προσκεκλημένα μέλη ήταν οι: Βαρούτσικος Παναγιώτης , Βαλασάς Νικόλαος, Γάτος Κων/νος, Γκανάτσιος Σωτήρης, Δελημουχτάρης Μέμος, Θεοδωρίδης Ιωάννης, Καψιώτης Απόστολος, Μέμμος Παρίσης, Μποτσιβάλης Παναγιώτης, Νταόπουλος Δημοσθένης, Παπουτσής Κων/νος, Παπαδήμας  Δημήτριος, Κουσιαρής Γεώργιος , Παναγής Νεοκλής, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Πρίντζος Νικήτας, Τσεκούρας Νικόλαος,  Χαρμάνης Αθανάσιος και Χατζής Ιάσων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα , παρουσία και των Πολυχρόνη Ζάχου (Γραμματέα του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου) , Νικόλαου Κάβουρα , Αλέκου Μεταφτση και Νικόλαου Ρούμπου (μελών του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου) αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη οικογένεια και ο σκοπός όλων είναι το καλό και η πρόοδός του. Από τα μέλη που παρευρέθησαν έγιναν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και  προτάσεις για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Ορίστηκε εξαμελής Εκτελεστική Επιτροπή των 80 χρόνων που αποτελείται από τον  Ιάσονα Χατζή, πρόεδρο και μέλη τους  Χαρμάνη Αθανάσιο , Μεταφτσή Αλέκο , Θεοδωρίδη Ιωάννη, Καψιώτη Απόστολο και Γκανάτσιο Σωτήριο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να αποφασίσει για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές θα ανακοινωθεί το πλήρες χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε οικόπεδο στην Αγριά - https://t.co/Lmxdkirs2L -

  • Καθαρίζει 12 ρέματα στην Π.Ε. Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/EdbubkKym0 -

  • Πρόγραμμα παρακολούθησης ποιότητας νερών κολύμβησης - https://t.co/zuvmFfJH6X -

"Αλιεύοντας" την είδηση