Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » “Ώρα μηδέν” στη Σιάτιστα για τη Νίκη
“Ώρα μηδέν” στη Σιάτιστα για τη Νίκη

“Ώρα μηδέν” στη Σιάτιστα για τη Νίκη

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν και ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της μπασκετικής Νίκης, οι “κυανόλευκοι” πηγαίνουν στη Σιάτιστα την Κυριακή (18:00) να κερδίσουν την τοπική ομάδα και να κλέψουν την παραμονή τους στη Γ' Εθνική.

Ματς για “γερά νεύρα” και… “σκληρούς ” θα διεξαχθεί στη Σιάτιστα Κοζάνης, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Νίκη Βόλου, στα πλαίσια της τελευταία αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη ζώνη του υποβιβασμού και τα σενάρια σωτηρίας, στο πέρας των αγωνιστικών, έχουν στερέψει και μόνο ένα έχει μείνει: Όποιος νικήσει, λυτρώνεται κι όποιος χάσει… “χάνεται”.

Η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη προετοιμάζεται χωρίς προτα για το ματς – τελικό, με τους καλαθοσφαιριστές του να δείχνουν αποφασισμένοι να κερδίσουν και να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους και τον νεαρό τεχνικό των κυανόλευκων να τους “ντοπάρει” ψυχολογικά, καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δουλεύουν και με βάση το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπου είχαν κερδίσει με χαρακτηριστική ευκολία την ομάδα της Κοζάνης, με 77-58 και σίγουρα το αυτό τους δίνει ακόμα ένα κίνητρο να αισιοδοξούν.

 

Ανακοίνωση – κάλεσμα από την Διοικούσα Επιτροπή και ξεσηκωμός του κόσμου

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη και φυσικά ο της ομάδας δε θα μπορούσε να λείψει από το Κλειστό της Σιάτιστας. Το “Blue Club” έχει οργανώσει εκδρομή για την κωμόπολη της Κοζάνης και η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι περίπου 100 άτομα θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας, σε ένα γήπεδο που δεν έχει φιλοξενήσει ξανά αναμέτρηση, με παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα, η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου απήυθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στη Σιάτιστα την Κυριακή, για να έρθει η παραμονή στο Βόλο και να επιβεβαιώσει τη φήμη του, που λέει ότι σε όλες τις καταστάσεις, δύσκολες κι εύκολες, εκείνος ήταν συσπειρωμένος.

Αναλυτικά η :

«Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μαγνησίας, η Νίκη Βόλου παίζει την σωτηρία της, σε ένα ματς δίχως αύριο στη Σιάτιστα Κοζάνης, με αντίπαλο την τοπική ομάδα, για την τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής.
Ο κόσμος της Νίκης έχει ζήσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Λύπες και χαρές, και συγκινήσεις, τιμές κι ανεπανόρθωτες και λάθη. Ένα, όμως, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του: Ήταν πάντα συσπειρωμένος και δυνατός.
Η Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου μας καλεί τον κάθε Νικιώτη φίλαθλο να κάνει το καθήκον του: Την Κυριακή να βρίσκεται στην κωμόπολη της Κοζάνης και να υψώσει μία μεγάλη ασπίδα, δίπλα στα μας, στους καλαθοσφαιριστές μας, που φέτος κρατούν τη σημαία μας ψηλά και θα κλειδώσουν την παραμονή μας στις Εθνικές κατηγορίες.
Η Νίκη είναι και θα είναι εδώ! Κι είσαι εσύ αυτός που θα την κρατήσει ζωντανή. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται»!

 

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Blue Club, για την εκδρομή που διοργανώνει στη Σιάτιστα:

“Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στη Σιάτιστα για το ματς που θα κρίνει την κατηγορία. Όλοι στη Σιάτιστα να γίνουμε ο έκτος παίκτης της ομάδας μας και να πανηγυρίσουμε με τους παίκτες μας που ένα χρόνο δώσανε και την ψυχή τους για την φανέλα που φορούν.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 8/5 στις 21:00 στα γραφεία του συνδέσμου μας Μαιάνδρου 14.
Blue Club ΘΥΡΑ 3 Π. Ντοκούζης 1985!”

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση