Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ώρα Κυπέλλου για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Ώρα Κυπέλλου για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ώρα Κυπέλλου για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Εναν μόλις βαθμό απέχει, πλέον, η ΑΕΚ από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος ύστερα από 24 χρόνια.

Η Ενωση, με τη νίκη της κόντρα στον Πλατανιά την (0-1) στα Χανιά, διατήρησε, τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος, στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά της από τον δεύτερο Κ, ο οποίος επιβλήθηκε άνετα του Πανιωνίου στην Τούμπα με 3-1.

Πλέον, στην ΑΕΚ στρέφεται το ενδιαφέρον στον αυριανό επαναληπτικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΛ, η οποία έχει υπέρ της το 2-1 του πρώτου ημιτελικού. Σήμερα, ο Κ στις 19.00 θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στην Τούμπα και, έχοντας επικρατήσει με 1-3 στη Νέα Σμύρνη, αναμένεται να σφραγίσει εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό. Σε περίπτωση που προκριθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων, καθώς τα περυσινά έκτροπα στον Βόλο δεν γίνεται να ξεχαστούν εύκολα από κανέναν. Το πού (δεν θεωρείται δεδομένο το ΟΑΚΑ) και το πώς θα διεξαχθεί ο τελικός, ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων-προσκλήσεων, οι διαιτητές, καθώς και μια σειρά ακόμα ζητημάτων έχουν αρχίσει από τ να βασανίζουν το μυαλό της ομοσπονδίας.

Αλλωστε, η κόντρα των δύο «δικεφάλων» εδώ και πάνω από έναν μήνα έχει μεταφερθεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου εκκρεμεί η της ΠΑΟΚ σχετικά με την που της επιβλήθηκε για όσα συνέβησαν στο με την ΑΕΚ.

Κλήση Κομίνη

Στην κλήση του διαιτητή . Κομίνη ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, προκειμένου να δώσει επιπλέον εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους και τις συνθήκες για τις οποίες προχώρησε στην οριστική αναβολή του αγώνα και για να απαντήσει σχετικά με το αν σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξή του, συγκατατίθεται και η ΑΕΚ, βάσει όσων αναφέρει στο υπόμνημα που έστειλε χθες. Το αίτημα της κλήσης του διαιτητή είχε τεθεί από τον ΠΑΟΚ κατά την ακροαματική διαδικασία που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο διαιτητής κλήθηκε να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία που έγινε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Οργανο της Σούπερ Λίγκας, όμως δήλωσε κώλυμα και περιορίστηκε σε έγγραφες εξηγήσεις.

Στο 50 σελίδων υπόμνημα της ΑΕΚ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι από τη στιγμή που δεν αρκεί ως γεγονός η «πρωτοφανής είσοδος ένοπλου προέδρου σε γήπεδο», προκειμένου ο αγώνας να διακοπεί, ας γίνουν όσα εκτιμά η επιτροπή για να λάμψει η αλήθεια σε μια «τόσο σημαντική υπόθεση». Η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι η οριστική του αγώνα οφείλεται στην εισβολή των Σαββίδη, Μίχελ και της συνοδείας τους στον αγωνιστικό χώρο. Χθες έληξε η διορία κατάθεσης υπομνημάτων από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση