Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Όμορφη εμπειρία έζησαν οι παίδες β’ και οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου
Όμορφη εμπειρία έζησαν οι  παίδες β’ και οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

Όμορφη εμπειρία έζησαν οι παίδες β’ και οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

Μια εξαιρετική εμπειρία βίωσαν η πρωταθλήτρια ς και δευτεραθλήτρια Θεσσαλίας ομάδα μπάσκετ Kορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου και η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ομάδα Παίδων Β' των «ερυθρολεύκων».

Οι δύο ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου με τις προπονήτριές τους Ελένη Παπαθανασίου και Ιωάννα Ράμμου ταξίδεψαν στην , όπου έδωσαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Τόσο οι κορασίδες, όσο και οι παίδες β' ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία κόντρα στους συνομηλίκους αάλους τους, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, τόσο για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, όσο και για την γενικότερη συμπεριφορά τους στην αποστολή, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον και το βολιώτικο μπάσκετ.

Στο ΣΕΦ τις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχτηκε ο κόουτς Νίκος Κεραμέας στον οποίο η βολιώτικη αποστολή προσέφερε συλλεκτικό αναμνηστικό ημερολόγιο-λεύκωμα με τις ομορφιές της πόλης του Βόλου.

Επίσης, εξαιρετική ήταν η συν σε όλα τα επίπεδα, τόσο με τον κόουτς και υπεύθυνο όλων των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς Νίκο Κεραμέα, όσο και με την κόουτς και υπεύθυνη γυναικείων ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς Μάρθα Αργυρίου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, στα αποδυτήρια όλη η αποστολή γιόρτασε τα γενέθλια της 14χρονης Πετρίνας Κανελλοπούλου και της 12χρονης Βασιλικής Σιουμουρέκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον .

Στη συνέχεια, όλα τα παιδιά παρακολούθησαν τον αγώνα -ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1, φωτογραφήθηκαν με τον Θρυλέοντα, ενώ η παρουσία τους αναγγέλθηκε επίσημα και από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ. Μετά τη λήξη του αγώνα οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Όλα τα παιδιά επέστρεψαν κατενθουσιασμένα στο Βόλο.

Την αποστολή συνόδευσε επίσης ως συνοδός και βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της, ο Βολιώτης γιατρός και γονέας αθλητού της ομάδας Δημήτρης Ιωνάς, καθώς και αθλητών.

Ο Βόλου ξεκίνησε έτσι μια συν με το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Πειραιώς η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η φιλοξενία της βολιώτικης αποστολής από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ήταν άριστη σε όλα τα επίπεδα.

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση