Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – ΓΣ Αμπελώνα για τα play off ΕΣΚΑΘ
Ολυμπιακός Βόλου – ΓΣ Αμπελώνα για τα play off ΕΣΚΑΘ

Ολυμπιακός Βόλου – ΓΣ Αμπελώνα για τα play off ΕΣΚΑΘ

Με τον ΓΣ Αμπελώνα  θα  αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα του , τη Κυριακή  6 Μαΐου  και ώρα 19.00 στο Βόλου , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των PLAY OFF της ΕΣΚΑΘ  για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική .  Ο αγώνας διεξάγεται Κυριακή διότι στο Βάκης που ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας  ΓΣ Βόλου- ΑΟ Καλαμπάκας γίνονται αγώνες ς .

Μετά την πρώτη ήττα , από την έναρξη του πρωταθλήματος , από την ομάδα του ΓΣ Αμπελώνα , με πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία,  την τρίτη αγωνιστική , η ομάδα θέλει να επανέλθει στις νίκες , οι παίκτες είναι αποφασισμένοι και ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συν του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης,  παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία με την  απουσία του Γιώργου Παρασκευά , ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Παρασκευή  ,  δουλεύουν  απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής  , να πετύχουν άλλη μια  νίκη και να συνεχίσουν στο δρόμο για την κατάκτηση του στόχου της ανόδου .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων του καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ακόμη μια  νίκη στα PLΑY OFF .

Στον  αγώνα  θα υπάρχει  οικονομική ενίσχυση  5 ευρώ  και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ,  για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα των 10 ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στη κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας αγώνες κατάταξης .Οι κάτοχοι των gold διαρκείας θα μπορούν ν χρησιμοποιούν και αυτές τις προκειμένου , εάν το επιθυμούν , να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση