Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Εσπερίδες Καλλιθέας για τα play out
Ολυμπιακός Βόλου – Εσπερίδες Καλλιθέας για τα play out

Ολυμπιακός Βόλου – Εσπερίδες Καλλιθέας για τα play out

Την Κυρική 6/5   στις  13.00 στο

  Την Κυρική 6 Μαΐου 2018 και ώρα 13.00 στο θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας  για τους αγώνες κατάταξης υποβιβασμού (PLAY OUT)   της  Α1 ς  υναικών .

Η ομάδα, παρότι έχασε τον πρώτο αγώνα θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει σε τρίτο αγώνα τις ελπίδες που της αναλογούν για τη παραμονή στη κατηγορία .

Για τα τεκταινόμενα όλη τη χρονιά αλλά και  τις αιτίες της ήττας του πρώτου αγώνα με τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα , η Δ.Ε. θα τοποθετηθεί  μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας , ανεξάρτητα της έκβασής τους .

Στην προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες , προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή είναι επιβεβλημένη η παρουσία των φιλάθλων  , ο   είναι η κινητήριος δύναμη , το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είναι δίπλα της για να καταφέρουμε να πετύχουν τους στόχους  .

Στον αγώνα στη Καλλιθέα δεν αγωνίστηκε η Ζέρβα ενώ τραυματίστηκε στο τέλος του  Β΄ δεκαλέπτου η Δεληγιάννη  , η οποία μεταφέρθηκε , με μέριμνα του Συλλόγου και τη συνοδεία του φυσιοθεραπευτή Κώστα Καϊδη  στο εφημερεύον Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ  όπου της τοποθετηθήκαν 8 ράμματα εσωτερικά της κάτω γνάθου και 2 εξωτερικά.

Θλιβερό γεγονός η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από το γηπεδούχο σωματείο και τους ιθύνοντες του αγώνα (διαιτητές-κομισάριο) αφού μετά την παρέλευση μιας και πλέον ώρας αναγκάστηκαν οι υπεύθυνοι της αποστολής να βρουν  μόνοι τους τρόπο για τη μεταφορά της αθλήτριας στο νοσοκομείο .

Παρόλα αυτά  οι παίκτριες που θα τεθούν η διάθεση του προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη  , γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το που θα τιςς δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου της παραμονής .

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για , και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας .

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση