Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ολυμπιακός Βόλου: Δεν εφαρμόζει τη ισονομία η δημοτική αρχή
Ολυμπιακός Βόλου: Δεν εφαρμόζει τη ισονομία η δημοτική αρχή

Ολυμπιακός Βόλου: Δεν εφαρμόζει τη ισονομία η δημοτική αρχή

“Οι ανακοινώσεις , για όσους θέλουν  να αφήνουν υπονοούμενα για «ανωνυμίες» και ανυπόγραφα δελτία τύπου , μας βρίσκουν αδιάφορους διότι όλα τα  δελτία τύπου του Συλλόγου μας αναρτώνται  στην επίσημη ιστοσελίδα μας και είναι επίσημα και ομόφωνα αποφασισμένα από τη Διοίκησή του”. Αυτό επισημαίνεται από τον Ολυμπιακό Βόλου, που κάνει λόγο για έλλειψη ισονομίας και καταγγέλλει τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης ότι δεν μιλούν για την …ταμπακιέρα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Δηλώνουμε ότι δεν κάνουμε πολιτική , δεν μας ενδιαφέρει αυτό  και το μόνο που ζητήθηκε από τους ερωτώμενους Δημοτικούς Συμβούλους ήταν  να τοποθετηθούν αν συμφωνούν με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής , στην οποία συμμετέχουν ,  με ότι γίνεται  εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Αυτό τους ζητήθηκε και σ΄αυτό δεν απάντησαν .

Το μόνο που πράττουμε είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Ολυμπιακού και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε ζητώντας πλήρη Ισονομία .

Αυτό στο οποίο οι ερωτώμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν απάντησαν  είναι  πώς διασφαλίζεται αυτή η ισονομία  όταν  η νεοφερμένη ομάδα  αγωνίζεται στο «στολίδι» ( Νεάπολης) , προπονείται στο και χρησιμοποιεί και το Πορταριάς.  Και τα τρία γήπεδα .

Ενώ η Ομάδα μας δεν είναι ευπρόσδεκτη « ούτε έξω από το ΕΑΚ».

Για να μην αναφερθούμε στην έκκληση του πρώτου πολίτη της πόλης να μην «δοθεί ούτε ένα ευρώ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ γιατί είναι χαμένα λεφτά» .

Ο Ολυμπιακός Βόλου ζητά και δεν παίρνει ούτε τα αυτονόητα, ενώ ακόμη και οι εκπεφρασμένες έγγραφες αποφάσεις τους αναιρούνται ανάλογα της διάθεσης που υπάρχει εκείνη τη στιγμή.

Αυτή είναι η “ταμπακιέρα” κύριοι και για αυτούς τους λόγους εκδόθηκε η ανακοίνωσή μας.

Είμαστε σίγουροι  ότι είστε γνώστες των πραγματικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και είναι στο χέρι σας η επιβολή της πραγματικής Ισονομίας και όχι αυτής που κάποιοι νομίζουν ότι επικρατεί σήμερα στους αθλητικούς χώρους και που κάνουμε γνωστό προς όλες τις κατευθύνσεις  ότι μόνο αυτοί μας ενδιαφέρουν”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες… #Επανάστασητου1821 - https://t.co/mxVBW2CnDF -

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

"Αλιεύοντας" την είδηση