Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Αθηναϊκός Βύρωνα στο ΕΑΚ Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου – Αθηναϊκός Βύρωνα στο ΕΑΚ Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Αθηναϊκός Βύρωνα στο ΕΑΚ Βόλου

Την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 14.00 στο θα διεξαχθεί ο αγώνας του με τον Αθηναϊκό Βύρωνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Ο αγώνας για την ομάδα των ερυθρολεύκων κοριτσιών είναι ο τελευταίος εντός έδρας (πριν τα PLAY OUT) και είναι ο πλέον καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και με νίκη της ομάδας θα καθοριστεί ο αντίπαλος που θα αγωνιστούν στους κατάταξης για την παραμονή στην κατηγορία.

O Αθηναϊκός Βύρωνα είναι μια έμπειρη ομάδα, έχει ένδοξο παρελθόν στο μπάσκετ, είναι κυπελλούχος Ευρώπης και φέτος έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα και αναμένεται να διεξαχθεί ένας συναρπαστικός αγώνας.

Ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας, έκανε μια μίνι προετοιμασία στις διακοπές του Πάσχα , αντιμετωπίζει τα συνήθη προτα μικροτραυματισμών αλλά αναμένεται να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των χορηγών, γνωστή εταιρεία αναψυκτικών, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους, προσφορά της εταιρείας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 και 3 ευρώ για γυναίκες , και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας .

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι΄αυτούς, χώρο.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδαςνα συμπαρασταθούν στα κορίτσια, ενισχύοντάς τα και βοηθώντας την ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση