Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός κατά ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα
Ολυμπιακός κατά ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Ολυμπιακός κατά ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Σε καταγγελία στον Άρειο Πάγο και στο ΕΣΡ, κατά της , για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων, αλλά κυρίως για τη συμφωνία που φέρεται να έχει επιτευχθεί μεταξύ της Δημόσιας Τηλες και της ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Ολυμπιακός.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην , ενώ πλέον προχώρησαν ακόμα ένα βήμα, καθώς ζητούν να γίνει άμεσα έρευνα για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. «Οι εν λόγω συζητήσεις φέρεται να γίνονται όχι με όρους πλήρους ας, αλλά περαιτέρω καταλύοντας και κάθε έννοια χρηστής ς και ελεύθερου ανταγωνισμού, καθώς φέρεται να προσφέρεται τίμημα που υπερβαίνει κατά πολύ της ελεύθερης ς», αναφέρει η καταγγελία που φέρει την υπογραφή του εκ των αντιπροέδρων της , αλλά και διευθύνοντος συμβούλου, Τάκη Αγραφιώτη. Ο Ολυμπιακός ζητεί να γίνει έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί εάν τηρούνται οι κανόνες του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τις κρατικές ενισχύσεις στη Δημόσια Ραδιοτηλε.

Από κει και πέρα, ξεκινούν από σήμερα τα φιλικά επί πολωνικού εδάφους, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (7 μ.μ.) την Πόγκον Στσέτσιν, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος. Στην αναμενόταν αργά χθες και ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» το καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Δηλώσεις έκανε και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για έναν καλύτερο Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι μαζί με τον Τοροσίδη και τον Παπαδόπουλο οφείλει να βοηθήσει τους νέους παίκτες, προκειμένου να χτιστεί κάτι πολύ καλό φέτος. Στα μεταγραφικά «παγώνει» η υπόθεση του 19χρονου στόπερ Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Ιρανού διεθνούς γκολκίπερ Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ της Περσέπολις.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση