Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ
Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας   για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ

Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ

Με το Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και 20.00 στο , στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, για τη φάση των 16 ομάδων με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής ιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης κουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και όλη την εβδομάδα δούλεψαν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι.

Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας έχει ενισχυθεί, αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ όπου αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της και ο αγώνας θα είναι μια πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στους αγώνες του Τουρνουά θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ και 3 ευρώ για , μαθητές άνω των 15 ετών και για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Τέλος, ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής για το της Α1 ΕΣΚΑΘ μεταξύ της ομάδας και της ς Βόλου, μετά από σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση